Halk TV'ye geçen İsmail Küçükkaya'dan ilk açıklama: Ekrana döneceği tarihi duyurdu

TAKİP ET

FOX TV'den ayrılan ve Halk TV'ye geçen İsmail Küçükkaya, sosyal medya hesabından konuyla ilgili ilk kez açıklama yaptı.

FOX TV’den ayrılarak Halk TV'ye geçen İsmail Küçükkaya'dan ilk açıklama geldi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Küçükkaya, 12 Eylül’de ekrana döneceğini duyurdu.

Küçükkaya şu ifadeleri kullandı:

“Merhaba arkadaşlar. 1992 yılında Hürriyet Ankara’da başlayan gazetecilik hayatımın 30.yılında yeni bir pencere açıyorum.

9 yıldır mutluluk, huzur ve gururla görev yaptığım FOX TV’den dün itibari ile ayrılmış bulunuyorum. Kanal yönetimi bu kararımı anlayışla karşıladı. Anlaşarak ayrıldık. 12 Eylül itibariyle Halk TV’de göreve başlıyorum. Haftanın 5 günü 3’er saat sabah haberlerinde olacağım. Cuma akşamları da bir program hazırlayıp sunacağım.

Bütün bu süreçte tam bir uyum ve huzurla çalıştığımız FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni, yakın arkadaşım ve meslektaşım Doğan Şentürk’e, desteğini daima hissettiğim FOX/ Disney Grubu CEO’su Cenk Soner’e, kanal yönetimine ve tüm FOX çalışanlarına içtenlikle teşekkür ederim. 

10.yılıma tam da bugünlerde girmiş olduğum FOX’daki tüm bulunma süremi daima mutluluk ve sevinçle, minnettarlık duygularıyla anacağım. Emsalsiz bir dönemdi. Yolları bundan sonra da açık olsun.

Elbette benim için kolay bir karar değildi. Büyük bir kurumun güven, sistem, alışkanlık ve konforunu bırakıp mutevazi imkanları olan ama meslekte iddialı bir haber kanalında çalışmaya başlıyorum. Bu gelişmeyi ve durumu kamuoyuna aktarmayı bir görev bildim.

İsmail Küçükkaya Fox TV Halk TV