Halk TV'de peş peşe istifalar! Gökmen Karadağ ayrıldı

TAKİP ET

Halk TV'de ayrılıklar peş peşe yaşanıyor. 'Açıkça' isimli programı sunan Gökmen Karadağ istifa ettiğini açıkladı. Halk TV Ankara Haber Müdürü Umut Yertutan geçtiğimiz günlerde istifa etmiş, Halk TV yönetiminin Ankara büroyu kapatma kararı aldığı belirtilmişti.

Halk TV'de Açıkça programını sunan Gökmen Karadağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Halk TV'den istifa ettiğini duyurdu. 

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan, Karadağ, “Hoşça kalın dostlarım. Katkınız için desteğiniz için umudunuz için çok teşekkürler. Hiçbiri boşa gitmedi merak etmeyin. Gerçek eninde sonunda kazanacak bu ülkede ama o zafer döneme göre kalıba girenlerin zaferi olmayacak” ifadelerini paylaştı.

Karadağ’ın kullandığı “Zafer döneme göre kalıplara girenlerin zaferi olmayacak” diyerek kime mesaj verdiği ise merak konusu oldu.

NE OLMUŞTU?
Halk TV Ankara haber müdürü Umut Yertutan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ‘Halk TV benim için bitti’ diyerek istifasını duyurmuştu.

Kameraman, muhabir, teknik ekibe tebligat yapıldığı, çalışanlara "İstanbul’a gelmek isteyen olursa bize bir hafta içinde bildirin” denildiği öğrenilmişti. Halk TV’nin İstanbul’da yapılan toplantısında Ankara Haber Merkezi’nde çalışanların işten çıkarılıp Ankara bürosunun kapatılma kararı alındığı belirtilmişti.

halktv gökmen karadağ istifa sunucu