Halil Falyalı nasıl öldürüldü! Sedat Peker'in iddiaları yeniden gündemde!

TAKİP ET

Sedat Peker'in ilişkilerine dikkat çektiği ve birçok ünlü simanın kasetini elinde bulundurduğunu söylediği Halil Falyalı, Kıbrıs'taki evinin önünde otomatik silahlarla taranarak öldürüldü.

Yeraltı dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Halil Falyalı, Kıbrıs Girne'deki evinin önünde öldürüldü. 

Evden çıkma hazırlığında olan Halil Falyalı’nın aracı Girne Çatalköy’de evinin yakınlarında kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından otomatik silahlarla tarandı.

Saldırıda Halil Falyalı’nın şoförü olay yerinde, Falyalı ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. 

"FİLMLERİ ARATMAYACAK KADAR PROFESYONEL"
Gazeteci Erk Acarer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Falyalı'nın uğradığı silahlı saldırıya ilişkin ilk ayrıntıları paylaştı. Acarer, Falyalı'nın Peker'in arşivini ele geçirdiğini hatırlatarak 'Edindiğimiz bilgilere göre Falyalı’nın öldürülüşü filmleri aratmayacak kadar profesyonel. Evinin yakınlarında 4x4 aracı otomatik silahlarla tarandı. Saldırganlaradadan sürat teknesi ile ayrıldı!' dedi.

50'DEN FAZLA BOŞ KOVAN
Olay yerinde otomatik silahlardan çıkan 50'den fazla boş kovan bulunduğu kaydedildi.

OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER
Kıbrıs Gerçek gazetesi, Halil Falyalı'nın silahlı saldırıya uğradığı yerden ilk görüntüleri aktardı. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemeleri sürerken, yetkililerden ise henüz herhangi bir açıklama yapılmadığı kaydedildi.


Halil Falyalı kimdir? Sedat Peker'den Erkan Yıldırım ve Halil Falyalı ortak iddiası!

Halil Falyalı serbest bırakıldı! Sedat Peker'in videolarında ismi geçiyordu

halil falyalı halil falyalı nasıl öldürüldü halil falyalı cinayeti