Haldun Demirhisar'dan Aleyna Tilki açıklaması: O benim canımın içi

TAKİP ET

Son dönemde şarkıcı Aleyna Tilki ile görüntülenmesi nedeniyle gündem olan iş insanı Haldun Demirhisar'dan açıklama yaptı. Demirhisar, "O benim canımın içi, oğlumun da arkadaşı. Her yan yana geleni sevgili yapmayın" dedi.

Şarkıcı Aleyna Tilki ile ve iş insanı Haldun Demirhisar, geçen akşam Etiler'de bir mekanda yemek yemişti. Çıkışta genç şarkıcıya aracına kadar eşlik eden iş insanı zafer işaretiyle poz vermişti. Görüntülenmelerine şaşıran Aleyna Tilki ise soruları yanıtsız bırakmıştı.

Yaşanan gelişmelerin ardından Tilki'nin Demirhisar ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Demirhisar, olaylar hakkında Odatv'ye konuştu. Aleyna Tilki'nin çocuğunun arkadaşı olduğunu belirten Demirhisar, şunları söyledi:

"ALEYNA BENİM CANIMIN İÇİ"
"Her yan yana geleni sevgili yapmayın. Yani sanat için gençlerle çocuğumla 5 yıldır arkadaş olan, benim de arkadaşım Aleyna ile birçok sanat projesi, onun kariyeri gibi birçok konu konuşuyoruz. Bizim böyle sevgili olduğumuza dair haberler yapıldığı zaman Türkiye'nin sanat çıtası aşağıya çekiliyor. Türkiye'nin sanat çıtasını hep beraber yukarıya çıkaralım.

Ben sanatla ilgilenen birisiyim. Sanatla ilgili birçok projede yer aldım. Herkesle görüşebildiğim kadar görüşüyorum. Plastik sanatlarda resim, müzik ve heykelde de birçok iş yaptım. Aleyna benim canımın içi, oğlumun arkadaşı. Benim de arkadaşım. Bu görüşmelerin sonucunu magazin sayfalarında değil kültür ve sanatta görelim."

 

haldun demirhisar aleyna tilki şarkıcı şarkı iş insanı magazin medya