Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher'e silahlı saldırı

TAKİP ET

Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher, makamındayken ekibinde yer alan bir polis memuru tarafından silahlı saldırıya uğradı. Cevher'in olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher, makamında bulunduğu sırada, ekibinde bulunan 1 polis memurunun silahlı saldırısında yaşamını yitirdi. Saldırıyı gerçekleştiren polis memuru gözaltına alındı.

HASAN CEVHER KİMDİR? 
Hakkari Çevik Kuvvetten de sorumlu olan Cevher, daha önce İstanbul Güvenlik Şube Müdürü olarak görev yapıyordu. Cevher, 12 Ağustos 2017'de Hakkari'ye atanmıştı
 
2020 yılında İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nde Güvenli şube müdürlüğü yapan Hasan Cevher Hakkari'ye tayin olmuştu. 2 çocuk babası Cevher orada Çevik Kuvvet'ten sorumlu Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımıcı olarak görev yapıyordu. İddiaya göre psikolojik sorunları olan bir polis memuru makamına geldi ve henüz bilinmeyen bir nedenle gerçekleştirdiği silahlı saldırıda Hasan Cevher'i vurdu. Cevher olay yerinde hayatını kaybetti. Konuyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Düğününe üç gün kalan çevik kuvvet polisi intihar etti!

Hükümet intiharlara sessiz: 3 polis memuru intihar etti!

hakkari il emniyet müdür yardımcısı hakkari polis saldırı