Hakan Ural'dan babası Selçuk Ural'ın sözleri sonrası ilk açıklama!

TAKİP ET

Selçuk Ural'ın oğlu Hakan Ural için "Bir kadınlar bir gece beraber olduk ve Hakan doğdu" demesinin ardından yeni bir gelişme yaşandı. Hakan Ural, babasının kendisi hakkındaki sözlerine tek cümlelik yanıt verdi.

Şarkıcı Selçuk Ural, konuk olduğu bir programda oğlu Hakan Ural hakkında "Çok çapkındım, bir gece bir bayanla beraber oldum ve bir daha da görmedim. Sonra 'çocuğum var' diyerek çıktı" demişti.

Selçuk Ural'ın sosyal medyada büyük ses getiren açıklamalarının ardından Hakan Ural'ın ne diyeceği merak konusu olmuştu. Hakan Ural, sosyal medya hesabından tek cümlelik bir açıklama yaptı.

Instagram hesabından peş peşe oğlu, kızı, annesi ve anneannesiyle olan fotoğraflarını paylaşan Ural, konuyla ilgili "Allah var gam yok, her olanda bir hayır vardır" ifadelerini kullandı.

SELÇUK URAL NE DEMİŞTİ?

Yıllar önce kabul etmediği oğlu Hakan Ural için DNA testi yaptıran Selçuk Ural, "Ben çok çapkın ve çok hızlı yaşamış bir insanım. Bunu da tüm o devir bilir. Binlerce flörtüm oldu. Bir gece bir bayanla beraber oldum ve bir daha da görmedim. Sonra 'çocuğum var' diyerek çıktı. Kadın, Hakan'ı doğurduktan sonra karşıma çıktı. Ben o dönem evliydim ama rahmetli kadın bunu hırs için yaptı. Ben hata yapmış olabilirim çünkü gençtim. Hatamı sonrasında fazlasıyla telafi ettim. En zor günlerinde yanındaydım. Sonra annesinin cenazesine katılmadığım için Hakan bana küstü" demişti.

Hakan Ural Selçuk Ural