Hakan Ural, canlı yayında Gülşen'i ve Şahan Gökbakar'ı hedef aldı

TAKİP ET

Hakan Ural, canlı yayında Gülşen'i ve Şahan Gökbakar'ı hedef aldı. Gökbakar'ın yaptığı paylaşımı ekrana yansıtan Ural, insanların inançlarıyla dalga geçildiğini iddia etti.

Şarkıcı Gülşen, Nisan ayında verdiği konserinde İmam Hatiplilerle ilgili söylediklerinden dolayı tutuklanmıştı. tutuklandı. Gülşen'in cezaevine gönderilmesini destekleyen Hakan Ural ise yorumculuğunu yaptığı Neler Oluyor Hayatta programında hem Gülşen'i hem de Şahan Gökbakar'ı hedef aldı.

"SENİ MAŞA GİBİ KULLANIYORLAR"

Canlı yayında Gülşen hakkında konuşan Hakan Ural, şunları söyledi: "İmam Hatipten mezun olanlar ya da İmam Hatipliler sapıktırı tartışıyorsa bu ülke biz bitmişiz" dedi.

Ekrana Şahan Gökbakar'ın İmam Halil Konakçı'nın Cem Yılmaz'ı hedef almasının ardından yaptığı payaşımı getiren Ural, "Sen direkt insanların inançlarını aşağılıyorsun. Senin trend yapanlar sevdikleri için ya da sözlerin için yapmıyor. Sen maşa gibi kullanılıyorsun. Onların işine gelen marjinal, faşist düşünceye hizmet ettiğin için seni trend yapıyorlar. Sen ne zannediyorsun?" diye konuştu.

"TAHRİK EDİCİ HAKARETTE BULUNUYORSUN"

Ural, "İnsanların inançlarıyla niye bu kadar alay ederek teşbih yapıyorsunuz? Delirdiniz mi siz ya? Bu işin sonu facia. Birileri İmam Hatiplilere hakaret etmiş, mağdur net ortada duruyor. Bunlar olurken açılan tag ise 'İmamhatiplerkapatılsın'. Niye? İmam Hatipten de yanlış insan çıkabilir. Niye genelliyorsun? İşine gelince de 'genellemeye yapmayın' diyerek ayağa kalkıyorsun. Kuruma ve kurumdaki kişilere tahrik edici hakaret var. Sen gidip 'sapık' diyorsun" ifadelerini kullandı.

HALİL KONAKÇI NE DEMİŞTİ?

İmam Halil Konakçı, Cem Yılmaz'ın ve onun esprisine gülenlerin dinden çıktıklarını ileri sürdü

Hakan Ural Gülşen Şahan Gökbakar