Hakan Ural: "Bunlar hain ordusu"

TAKİP ET

Sunucu Hakan Ural, Neler Oluyor Hayatta programında yaptığı açıklamalarla AKP'ye üstü kapalı destek verdi. Ural, "Sel oluyor devletin suçu var. Yağ bitti, şeker bitti, Merkez Bankası'nın parası bitti, batıyor diyecekler. Nefret, kin, asparagas bunlar bitmeyecek" dedi.

Kanal D'de yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında sunuculuk yapan Hakan Ural, canlı yayında yaptığı açıklamalarla üstü kapalı AKP'ye destek verdi.

Ural, “Deprem oluyor memleketin suçu var, sel oluyor devletin suçu var, devamlı bir memleketini aşağılama var ama bunların yanında gerçekler de var. Belli bir kitle var, iki yakanız bir araya gelmesin diye sözde tüm mağduriyetlerinizi satın alıp onları savunuyorum adı altında devletine ve milletine düşmanlar, bir tane iyi bir şey dediklerini duydunuz mu?” dedi.

"YAĞ, ŞEKER BİTTİ, MERKEZ BANKASI BATIYOR DİYECEKLER"
Hakan Ural, “Nefret, kin, asparagas bunlar bitmeyecek. Senin Merkez Bankası'nın parası bitti, batıyor diyecekler. Doğu Akdeniz'i alamıyor, S-400'ü niye aldı, yağ bitti, şeker bitti, uçağımız yok, yangın sönmüyor. Sokağa çıkmaya korkarsın, ne oluyor dersin. Bunlara bak, yalnız hepsi de lüks içinde. Hepsinin bir eli yağda, bir eli balda. Bunlar vatan düşmanı, bunlar milletine düşman.

"BUNLAR HAİN ORDUSU"
"Bunlar hain ordusu, 24 saat devletine ve milletine saldırma mecrası. Halkla bir alakaları yok, hiçbir duyguları yok, nefretleri var hatta. 24 saat yemiyor, içmiyor, bu Twitter'dan devletine, milletine durmadan kin kusuyor, kışkırtıyor. Mesela hiç 'Allah razı olsun terör bitti' dediklerini duydunuz mu? Duyamazsınız. Ben böyle bir fütursuz zihniyeti, korku filmlerinde görmedim.” diye de ekledi.

hakan ural akp yağ şeker merkez bankası deprem sel ekonomi