Hakan Şükür'ün golünü hatırlatan TRT spikeri yayından alındı

TAKİP ET

Dünya Kupası tarihinin en erken golünü Hakan Şükür'ün attığını hatırlatan TRT spikeri Alper Bakırcıgil, devre arası yayından alındı. İkinci yarıyı TRT'nin bir başka spikeri Cüneyt Kıran anlattı. Gelen son bilgiye göre Alper Bakırcıgil'in işine son verildi.

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası maçları tüm hızıyla sürüyor. Türkiye, Dünya Kupası maçlarını TRT ekranlarından seyrediyor.

Kanada-Fas arasında oynanan maçta Fas, maçın 4'üncü dakikasında ilk golünü kaydetti.

SPİKER HAKAN ŞÜKÜR'Ü HATIRLATTI

TRT ekranlarında o dakikalarda spiker Alper Bakırcıgil, dünya kupalarındaki en erken golün Hakan Şükür'e ait olduğunu hatırlattı.

DEVRE ARASI YAYINDAN ALINDI

Bakırcıgil, Hakan Şükür'ü hatırlatmasının ardından devre arasında yayından alındı. İkinci devrede maçı Cüneyt Kıran anlattı.

İŞİNE SON VERİLDİ İDDİASI

Alper Bakırcıgil ile ilgili yayından alma kararından bir süre sonra işten çıkardığı iddia edildi. Konuyla ilgili olarak Bakırcıgil'e ait olduğu iddia edilen bir sosyal medya hesabından ayrılık iddialarına ilişkin mesaj geldi.

TRT SPİKERİ ALPER BAKIRCIGİL'İN İŞİNE SON VERİLDİ İDDİASI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

TRT spikeri Alper Bakırcıgil'e ait olduğu iddia edilen instagram hesabından, sosyal medyada yayılan "Görevden alındı" iddialarına ilişkin yeni bir açıklama yapıldı.

Açıklamada; "Twitter'da adıma açılan hesap sahtedir. Benim hiç Twitter hesabım olmadı. Bu yapılan Saygısızlığa karşı hukuki işlem başlatılacaktır. Bilginize." ifadeleri yer aldı.

İŞTE O PAYLAŞIM

TURNUVA TARİHİNİN EN ERKEN GOLÜ

Hakan Şükür 2002 Dünya Kupası'nda Güney Kore'ye 9. saniyede turnuva tarihinin en erken golünü kaydetmişti.

trt spiker hakan şükür