Hakan Sabancı'nın eski sevgilisi Aygün Aydın hamile mi? "3 aylıkmış" paylaşımı!

TAKİP ET

Hakan Sabancı'nın eski sevgilisi Aygün Aydın, sosyal medya hesabından ultrason görüntüsü paylaşarak hamile olduğunu ima etti.

Hakan Sabancı ile bir ilişkisi olduğunu iddia eden ve sürekli paylaşımları ile gündeme giren Aygün Aydın bu sefer de hamile olduğunu ifade eden bir paylaşım yaptı. Aydın, Instagram hesabından bir ultrason görüntüsünü “3 aylıkmış” yazısıyla paylaşarak hamile olduğunu ima etti. 

Paylaşılan görüntü sosyal medyada olay oldu. Aygün Aydın, gerçekten Hakan Sabancı’dan hamile mi soruları gündeme oturdu.

Aydın, öncesinde de Hakan Sabancı hakkında skandal açıklamalarda bulunmuştu.  Yaptığı paylaşım ile Hakan Sabancı’nın arkadaşlarını hedef alan Aydın, “Malum gecenin sabahı arkadaşların aramızı bozmak için içkime ilaç attı” ifadelerini kullanmıştı.

KADINA ŞİDDETTEN ŞİKAYET
Aygün Aydın, sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile Hakan Sabancı’nın kendisine  “Kadına şiddetten” şikayette bulunduğunu şu sözlerle açıklamıştı;

“Dün bir tane evrak göndermişler, sahte mi değil mi bilmiyorum. Biraz ayrıntılı okuyunca anladım, malum şahıs kadına şiddetten dolayı beni şikayet etmiş. Ancak bu şikayeti yapan kişi bir erkek. Kaldı ki bu kişi yalıda çevresinde 8 korumayla birlikte oturan bir kişi. Benim nasıl bir şiddetim olabilir ona karşı?"

Aygün Aydın’ın gerçekten hamile olup olmadığı ve paylaşılan ultrason görüntüsünün gerçekliği tartışılmaya devam ediyor.

aygün aydın hakan sabancı hamile