Hakan Altun'un son durumu, Hakan Altun iyileşti mi

TAKİP ET

Geçtiğimiz hafta sunuculuğunu yaptığı televizyon programının çekimleri öncesinde rahatsızlanan Hakan Altun, arkadaşları tarafından hastaneye kaldırılmıştı. Tedavisinin ardından taburcu olan Altun, sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı. 

Ünlü şarkıcı Hakan Altun 21 Nisan tarihinde hastaneye kaldırılmıştı. Beyin kanaması şüphesi ile tedavi altına alınan şarkıcı bir süre yoğun bakımda kaldı ve bugün taburcu edildi. 

Yapılan kontroller sonucu taburcu edilen Altun, Instagram hesabından sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi. 

Hakan Altun paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

“Herkese merhabalar. 21 Nisan Çarşamba akşamı beyin damarlarımdan birinde oluşan tıkanıklık sebebiyle kaldırıldığım hastaneden şükürler olsun ki sağlıkla taburcu oldum. Bu süreçte bizi merak edip arayan tüm dostlarıma, arkadaşlarıma, sevenlerimize ve dualarını esirgemeyen Türk halkına teşekkürlerimi sunarım. Allah sağlık çalışanlarını hiçbir zaman başımızdan eksik etmesin inşallah. Uzun bir süre daha dinlenmem gerekecek. Sağlıklı günlerde kavuşmak dileğiyle. Sevgi ve saygıyla kucaklıyorum hepinizi."

Hakan Altun, Sibel Can ile birlikte sunuculuğunu yaptığı “Şarkılar Bizi Söyler” programının Pazartesi günü yayımlanacak bölümünde yer almayacak.

hakan altun hakan altunu sağlık duurmu hakan altun hastalığı