Hafız olanlar için yapılan icazet töreni "şeriat" mesajlarıyla paylaşılıyor

TAKİP ET

Gençlere yönelik gerçekleştirilen festival ve konserleri iptal ettirmekle övünen İsmailağa'ya yakın hesaplar, hafızların yürüyüşünü "Şeriat is loading" mesajıyla paylaşmaya başladı. İcazet törenine Atatürk'e hakaretleriyle bilinen Mustafa Demirkan da katıldı.

Öğrencilerin yoğun yaşadığı kentlerde gençlere yönelik festival ve konserleri "İptal ettiren" kişi ve oluşumlar kamuoyunda tepki çekmişti. Tartışmalar sürerken İstanbul Arnavutköy'de hafızların gerçekleştirdiği yürüyüş "Şeriat" ifadeleriyle servis edildi.

Arnavutköy'de bulunan Taşoluk Yeşil Camii Kur'an Kursunda gerçekleştirilen icazet töreni öncesi yüzlerce hafız, sokaklarda yürüdü. Hafızların cübbe ve sarıklarla 'teşrik tekbiri' getirerek yürüdüğü anlar İsmailağa'ya yakın hesaplar tarafından "Şeriat is loading" notuyla paylaşıldı.
ATATÜRK'E HAKARET EDEN MUSTAFA DEMİRAKAN DA KATILDI
Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında Ayasofya'da gerçekleştirilen icazet töreninde  Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü hedef alarak "Zalim ve kafir" diyen Mustafa Demirkan da Arnavutköy'deki törene katıldı.

Ayasofya'da Atatürk'e Zalim ve kafir diyen Mustafa Demirkıran'a büyük tepki!

İSTANBUL MÜFTÜLÜĞÜ'NDEN PAYLAŞIM
İstanbul Müftülüğü'de icazet törenine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Müftülük, Atatürk'e hakaret eden Demirkan ile birlikte törene Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş'un da katıldığını duyurdu.

"ERDEM ÖZVEREN" İSİMLİ HESAP HEDEF ALDI
Erdem Özveren isimli şahıs, sosyal medya hesabından Eskişehir'de gençlere yönelik düzenlenecek "Anadolu Fest"i hedef almıştı. Özveren'in festivali hedef aldığı bazı paylaşımlar şöyle:


KADIN VALİYİ "ERKEKLE EL SIKIŞTI" DİYE HEDEF GÖSTERDi
Özveren, geçtiğimiz günlerde  Afyonkarahisar Valisi olarak atanan Kübra Güran Yiğitbaşı'yı da hedef gösterdi. Özveren, Türkiye'nin ilk başörtülü valisi olan Yiğitbaşı'yı "Erkeklerle el sıkıştı" diyerek fotoğrafını yüzünü sansürleyerek paylaştı.

hafız şeriat icazet töreni festival anadolu fest konser mustafa demirkan