Hadise'den "Reza Zarrab'tan hamile kaldı" iddiasına yanıt!

TAKİP ET

Söylemezsem Olmaz programının yorumcularından Deniz Akkaya dikkat çeken bir iddia ortaya atmış ve Hadise'nin Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab'tan hamile kaldığını söylemişti. Akkaya'nın iddiasına Hadise'den çok sert cevap geldi.

"Söylemezsem Olmaz" programında yorumculuk yapan Deniz Akkaya, ünlü şarkıcı Hadise hakkında çarpıcı bir iddiada bulunmuştu. Akkaya, Hadise'nin Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab'dan hamile kaldığını öne sürmüştü. Programdaki diğer yorumculardan Seren Serengil ise "Kaan Yıldırım ile ilişkisi de bu sebeple bitti" yorumunu yapmıştı.

Deniz Akkaya: Hadise, Reza Zarrab'tan hamile kaldı


Söz konusu iddia üzerine Hadise'den çok sert bir cevap geldi.Sosyal medya hesabından İngilizce bir video paylaşarak magazin programını hedef alan Hadise, kendisi hakkında çıkan dedikodulara ağır sert sözlerle göndermede bulundu.

"BİR APTAL, KONUŞTUĞU ZAMAN..."
Hadise'nin paylaşımında şu ifadeler yer aldı: "Bir aptal, konuştuğu zaman dikkatlice dinleyin. Çünkü bir aptal konuşurken onu dinlemek önemlidir. Çünkü onun ne yapacağını bilmek, ne yapmayacağını bilmek kadar önemlidir."

hadise deniz akkaya hamile kaldı reza zarrab ebru gündeş