Hadise, boşanma kararı sonrası ilk kez görüntülendi

TAKİP ET

Nisan ayında evlendiği Mehmet Dinçerler ile boşanma kararı alan Hadise, dava açmasının ardından ilk kez görüntülendi. Hadise'nin yüzünü gizlemeye çalıştığı görüldü.

Son dönemde evliliklerinde kriz olduğu haberleriyle gündem olan ve yüzükleri çıkaran Hadise ile Mehmet Dinçerler boşanıyor.

Hadise, 30 Nisan'da sessiz sedasız dünyaevine girdiği Dinçerler'e, 14 Eylül'de boşanma davası açtı. "Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtım" diyen Hadise, mahkemeye başvurduğu gün Ulus'te bir mekandan çıkarken objektiflere yakalandı.

Trafikte görüntülenen Hadise, yüzünü eliyle gizlemeye çalıştı. Şarkıcının bir hayli moralsiz olduğu gözlendi. Boşanmaya dair sorulara cevap vermeyen Hadise, ardından Riva’da bulunan yeni evine girdi.

NELER OLDU?

Hadise ile Mehmet Dinçerler, 30 Nisan’da Çırağan Sarayı’nda sessiz sedasız evlenmişti. İzmir’de verdiği konserde 'Küçük Bir Yol' şarkısını söylerken gözyaşlarına boğulan Hadise’nin evliliği hakkında birçok iddia ortaya atılmıştı. Aralarında sorun olduğu konuşulan ünlü çift, son günlerde sergiledikleri tavırlarla dedikoduları alevlendirmişti.

Bir süredir eşiyle görüntülenmeyen Hadise, Dinçerler'in 23 Ağustos'taki yaş gününde de hiçbir paylaşım yapmadı. Evlendikten sonra verdiği tüm konserlerinde Mehmet Dinçerler'in evlilik teklifi sırasında hediye ettiği 3 milyon TL'lik pırlanta yüzüğü takan popçu, son iki konserinde yüzüğünü takmamıştı.

Aynı şekilde Mehmet Dinçerler'in Instagram'da yaptığı son paylaşımda alyansının olmaması da dikkatlerden kaçmamıştı. Birçok takipçisinden; "Yüzük nerede?", "Yüzüğün neden yok?", "Alyansın ve Hadise nerede?", "Hadise neden yok?" şeklinde yorumlar gelmişti.

PEŞ PEŞE AYRILIK PAYLAŞIMI YAPTILAR

Instagram hesabından ayrılık kararını duyuran Hadise, "Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet'e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Hadise'nin ardından paylaşım yapan Mehmet Dinçerler ise hakkında iddialara cevap verdi. Hadise'nin kıyafet tercihlerine müdahale ederek sanat hayatına karıştığı ve boşanma kararının ardından şarkıcıdan yüzk ve altınları geri istediği ileri sürülen Dinçerler, "Şahsıma yapılan yakıştırmalar haksızlık. İlişkimiz süresince Hadise'nin sanat hayatını en çok destekleyen kişi bendim. Konserlerini ailemle birlikte en önden gururla izledim. O yüzden ortaya atılan iddialar beni şaşırttı. Evliliğimizi sonlandırma kararı ortak görüşümüzdür. Hadise'den hiçbir talebim olmamıştır. Kendi dünyama dönmek adına herkesten saygı rica ediyorum" dedi.

BOŞANMA NEDENİ PSİKOLOJİK BASKI

Hadise Açıkgöz, boşanmak için avukatı Hakan Öncel aracılığıyla dün Beykoz 2. Aile Mahkemesi'ne başvuruda bulundu. Mahkemeye sunulan dilekçede, "Davalı tarafın bu davranışları, zaman içerisinde psikolojik baskı boyutuna ulaşmıştır. Bu psikolojik baskılar müvekkili oldukça yıpratmış ve sadece kişisel hayatını değil, kamuoyuna yansıdığı üzere sanat hayatını da etkileyecek boyuta varmıştır. Bu nedenle, taraflar arasında karşılıklı olarak uyumsuzluklar kendini göstermiş, ayrı yaşamaya başlamışlar ve evlilikleri fiilen sona ermiştir. Tarafların bundan böyle birlikte yaşamaları mümkün değildir" denildi.

Hadise Mehmet Dinçerler boşanma