Hadi Özışık ve Süleyman Özışık'ın evine polis baskını!

TAKİP ET

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na talimat yazarak, Hadi Özışık ve Süleyman Öızşık kardeşlerin ikametlerinde arama yapılması için talimat yazısı gönderdi. Özışık kardeşlerin evinde arama gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gazeteciler Hadi ve Süleyman Özışık hakkında "hakaret", "iftira" ve "örgüt içindeki hiyerarşik yapıya dahil olmamakla birlikte örgüte bilerek ve isteyerek yardım" iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun gazeteciler Hadi ve Süleyman Özışık hakkında yaptığı suç duyurusu üzerine başlatılan soruşturmada önemli bir gelişme yaşandı.

A Haber'in aktardığına göre; Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na talimat yazarak, Özışık kardeşlerin ikametlerinde arama yapılması için talimat yazısı gönderdi.

CEP TELEFONU VE BİLGİSAYARLARINA EL KONULDU
Hareket geçen İstanbul Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Özışık kardeşlerin ikametlerinde arama gerçekleştirdi. Özışık kardeşlere ait iki bilgisayar ve iki cep telefonuna incelenmek üzere el konuldu.


 

sedat peker hadi özışık süleyman soylu süleyman özışık