HaberTürk'te yeni gaf: Çetiner Çetin İngilizce konuşamadı, Ukraynalı genci suçladı

TAKİP ET

Canlı yayında Ukraynalı kadınlara yönelik sözleri nedeniyle tepki çeken HaberTürk muhabiri Çetiner Çetin, yine Kiev'de yaptığı canlı yayında Ukraynalı genç için söylediği sözler nedeniyle gündemde.

Habertürk muhabiri Çetiner Çetin, Kiev’de direnişe hazırlanan bir Ukraynalı’yla İngilizce röportaj yapmaya çalıştı. Ancak Çetiner Çetin'i anlamayan Ukraynalı genç cevap vermekte zorlandı.

MedyaRadar'ın haberine göre "What about you have in here? What do you now in here?" gibi sorular karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Ukraynalı, sessiz kaldı. Bunun üzerine Çetin'in, "Şimdi kendisine ne yaptığını soruyorum ama tabii onların da İngilizcesi zayıf" diye gülerek konuşmasına devam ettiği gözlerden kaçmadı.

Çetiner Çetin'in röportajının ilgili kısmını sosyal medyadan paylaşan bir kullanıcı, "Ukraynalı’ya ingilizcesi zayıf diye gülen Habertürk “dış politika” koordinatörünün ingilizcesine bak. İçi boş özgüven bu dönemin bu ülkeye bıraktığı en ağır miraslardan biri olarak kalacak" dedi.



ŞAHAN GÖKBAKAR'DAN "METİNER METİN" SKECİ Şahan Gökbakar'ın skeci hakkında paylaşam yapan Çetiner Çetin'e, Gökbakar'dan yanıt.

çetiner çetin habertürk ingilizce ukrayna kiev