HaberTürk, canlı yayınlarını Ukrayna'daymış gibi mi yapıyor? Çetiner Çetin sosyal medyadan yanıt verdi

TAKİP ET

HaberTürk muhabiri Çetiner Çetin'in, Ukrayna'da olmadığı halde canlı yayınlarını Ukrayna'dan yapıyormuş gibi gösterdiği iddia edildi. Çetin, iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Habertürk TV'nin Ukrayna'nın işgaliyle ilgili haber yapmak üzere bölgeye gönderdiği muhabir Çetiner Çetin, Ukraynalı kadınları "Kocalarını bırakıp kaçıyorlar" şeklindeki tepki çeken sözlerle hedef almıştı.

Çetiner Çetin'e tepkiler sürerken yeni bir iddia ortaya atıldı. Çetin'in Ukrayna'da olmadığı halde, yayınlarını Ukrayna'dan yapıyormuş gibi gösterdiği iddia edildi.

HaberTürk canlı yayınında tepki çeken sözler: Ukraynalı kadınlar ailesini bırakıp kaçıyor


Medyaradar’da yer alan habere göre, Çetin'in Romanya Ukrayna sınırındaki Romanya'ya ait Siret sınır kapısından yayın yaptığı belirtildi. Çetin'in bölge ile ilgili gelişmeleri anlatırken, Habertürk ekranında, bulunduğu konum olarak kimi zaman ekranda Çernivtski kimi zaman da Ukrayna yazılıyor. Ancak Çetin'in ne Ukrayna ne de Çernivtski'de olmadığı öne sürüldü.

ÇETİNER ÇETİN'DEN YANIT GELDİ
Sosyal medya hesabından iddialara yanıt veren Çetiner Çetin, bir video paylaşarak Çernivtski kent merkezinde olduğunu belirtti. Çetin, "Neredeyiz? Merak edenlere gelsin" ifadelerini kullandı.

habertürk çetiner çetin ukrayna canlı yayın yayın