HaberTürk canlı yayınındaki iltifatlar gündem olmuştu: Hüseyin Öztel'den Hülya Hökenek açıklaması

TAKİP ET

HaberTürk canlı yayınında hava durumunu aktarırken sunucu Hülya Hökenek ile karşılıklı iltifatları gündem olan Hüseyin Öztel'den ilk açıklama geldi. Öztel, "Yıllardır hava olaylarıyla ilgileniyorum bu denli ünlü olmamıştım" dedi.

Habertürk'te sunucu Hülya Hökenek ve meteroloji mühendisi Hüseyin Öztel arasında yaşanan diyalog dikkat çekmişti. Hökenek ile Öztel'in karşılıklı iltifatları sosyal medyada gündem olmuştu.

İkili kar yağışını yorumlarken, Hökenek, Öztel'e "Sen de çok güzel görünüyorsun" derken Öztel ise  "Sen daha güzel görünüyorsun beyaz beyaz kar gibi" ifadeleriyle iltifat etmişti.

HÜSEYİN ÖZTEL'DEN AÇIKLAMA
Diyalog sonrası ilk açıklama Habertürk TV Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Öztel'den geldi.

Gazeteci Arif Hür'e konuşan Öztel, "Bu diyaloğun bu denli gündem olacağı aklıma bile gelmezdi. Hülya Hökenek benim arkadaşım. Tıpkı kanalda çalışan diğer arkadaşlar gibi. Şirket içerisinde birbirimize sıcak davranıyoruz. İnsanların yüzünde tebessüme vesile olduysak buna ancak sevinirim" dedi.

"ÜNLÜ OLDUM"
Sözlerini sürdüren Hüseyin Öztel, "Yıllardır hava olaylarıyla ilgileniyorum bu denli ünlü olmamıştım. Arkadaş muhabbetinden de olsa kısa süreli ünlü oldum" şeklinde konuştu.

habertürk hülya hökenek hüseyin öztel kar hava durumu iltifat