Hababam sınıfı oyuncuları şimdi ne yapıyor? Hayta İsmail ve Bacaksız, açılış ve düğünlerde çalışmaya başladı

TAKİP ET

Hababam Sınıfı'nda Hayta İsmail ve Bacaksız rolleriyle hafızalara kazınan oyuncu Ahmet Arıman ve Tuncay Akça açılış, düğün ve davetlerde org çalıp şarkı söylemeye başladı.

AYKIRI / HABER MERKEZİ

Türk sinemasının en çok seyredilen ve sevilen filmleri arasında gösterilen Hababam Sınıfı'nın oyuncuları hayat mücadelelerine devam ediyor.

Kemal Sunal, Tarık Akan, Halit Akçatepeli altın kadroda rol alan iki oyuncu İstanbul'da org çalıp, şarkı söyleyerek yaşamlarını sürdürüyor.

Filmde, "Hayta İsmail" rolüyle hafızalara kazınan Ahmet Arıman, org çalarken, Hababam'ın Bacaksız'ı Tuncay Akça ise şarkılarıyla Arıman'a eşlik ediyor.

İkili, genellikle İstanbul'daki açılış, davet ve düğünlerde org çalıp şarkı söyleyerek geçimlerini sürdürüyor.

HAYTA İSMAİL, EVLİLİĞİ İLE GÜNDEME GELMİŞTİ
Hayta İsmail rolüyle tanınan Ahmet Arıman (66), yaklaşık 4 yıl evvel kendisinden 39 yaş küçük sevgilisiyle dünyaevine girmişti.

Arıman, evliliği ile ilgili olarak gazetelere verdiği röportajlar günlerce konuşulmuş, bazı kesimlerin tepksini çekmişti.

Arıman o günlerde gazetelere verdiği röportajlarda şu ifadeleri kullanmıştı:

"Yaşlı bir kadınla zaten yapamam ama inan bu kadarını da düşünmemiştim. Ama Kader olgun görünüyor. 30’larında olsaydı yine almazdım, göğüsleri sarkmış olacaktı, istemezdim. Fizik benim için önemli. Ha benimle yaş alır, o ayrı.
Kader diyor ki, 'Başka bir adamla 30 sene yaşayacağıma, seninle 10 sene yaşarım!' 

Kendimi yaşlı görmüyorum. Ama olabilir. Demokrasilerdeki gibi, yatak odasında da çareler tükenmez. İlaç kullanırım. Nereye kadar giderse. Bendeki potansiyeli gördü ki 'Evet' dedi. Nefesine güvenmeyen, borazancı başı olmaz. Ben de kendime cinsel açıdan güveniyorum."

'BACAKSIZ' KİTAP ÇIKARMIŞTI
Hababam Sınıfı'nda bacaksız rolüyle tanınan Tuncay Akça (58) ise çıkardığı kitabını elden satarak, kendisine gelir sağlamaya çalışıyordu.

Tuncay Akça’nın “Bir Gülücük Hikâyesi” adlı kitabı geçtiğimiz yıl Kültür Bakanlığı’nın 

 Akça, kitabı kendisi elden sattığını söyledi:
“Kimseye yük olmak istemedim. O yüzden bir yer ile anlaşmadım. Kitap satılmazsa mahcup olurum. Bunu yaşamak istemedim. Zaten 1000 adet basıldı. Şu ana kadar da 150 tanesi satıldı. Arzu Film, kitabı sosyal medya hesabından paylaşarak destek oldu. Bu sayede talep arttı. Kitabın fiyatı 100 TL ve kargosu müşteriye ait.”
 



BİRLİKTE EĞLENDİRMEYE DEVAM EDİYORLAR
Hababam'ın Hayta İsmail ve Bacaksızı'nın yaklaşık 50 yıl önce başlayan dostluğu günümüzde de devam ediyor. Sektörde iş bulmakta zorlanan ikili düğün, davet ve açılışlarda org çalıp, şarlı söyleyerek geçimlerini sağlıyor.

İkilinin son görüntüsü ise İstanbul'daki bir mağaza açılışından. Esenler'deki açılışta org çalıp, şarkı söyleyen Hababam oyuncuları böyle görüntülendi.

hayta ismail hababam sınıfı oyuncuları hababam bacaksız tuncay akça ahmet arıman hababam oyuncuları şimdi ne yapıyor