Gürsel Tekin'den Sedat Peker açıklaması

TAKİP ET

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin sosyal medya hesabı aracılığıyla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun canlı yayında kendisiyle ilgili söylediği iddialara cevap verdi.

Gürsel Tekin, Soylu’nun kendisine yönelik iddialarına karşılık “İçişleri Bakanlığı makamında oturan Süleyman Soylu’ya açık çağrıda bulunuyorum. Sadece Sedat Peker değil herhangi bir suç örgütü yöneticisi ile ilişkim varsa hemen istifa edeceğim. Eğer ispatlayamazsa hemen şimdi canlı yayında özür dilemelisiniz” ifadelerini kullandı.

Canlı yayına bağlanıp cevap hakkını kullanmak isteyen Tekin, “Sedat Peker kendisinin bir kere bana selam verdiğini benim de bu selamı aldığımı iddia ediyor. Bu olayı da hatırlamıyorum. Kendisiyle hiçbir bağlantım, ilişkim yoktur. Bu iddiaların tamamı da iftiradır” açıklaması ile iddiaları yalanladı.

Öte yandan Tekin, 2016 yılında akademisyenlerin tehdit edilmesine karşı CHP’nin hazırladığı bildirgeyi kendisinin okuduğunu belirtirken “Bu suç örgütlerine ve tehditlerine karşı her zaman dik durduk, dik duracağız” dedi.

gürsel tekin sedat peker süleyman soylu habertürk