Gurbetçi vatandaş, diğer gurbetçilerin neden AK Parti'yi desteklediğini açıkladı.

TAKİP ET

Sokak röportajında mikrofon uzatılan Gurbetçi vatandaş,TL'deki değer kaybına dikkat çekerek diğer gurbetçilerin neden AK Parti'yi desteklediğini açıkladı. Gurbetçi, "Burası daha beter olsun da oradan aldığımız parayla burada daha büyük para kazanalım diye destekliyorlar" sözleri röportaja damga vurdu.

YouTube'da yayın yapan 'MedyaliTV' isimli kanalın sokak röportajları izleyenleri şaşkına çevirdi. Sokak röportajında mikrofon uzatılan bir gurbetçi, diğer gurbetçilerin neden AK Parti'yi desteklediğini bu sözlerle açıklık getirdi.

İşte o açıklamalar: "Gurbetçilerin AKP'yi tutma nedeni ne biliyor musunuz? Burası daha beter olsun da oradan aldığımız parayla burada daha büyük paralar kazanalım. Daha büyük yatırım yapalım, başka hiçbir şey değil. Buradaki insanların cebinde ne kadar var diye sorsan 50 TL'si çıkmaz bunu onlar da biliyor."

"TL'DEKİ DEĞER KAYBINA DİKKAT ÇEKTİ"

"Ben İngiltere'deydim 3 bin Pound maaş alıyordum. Bugünün parasıyla burada 60 bin TL. Şimdi, ben bunu böyle düşünmüyorum ama çevremdekiler: "Beter olsunlar"diyor. Şimdi bu adam hain ya. Buradaki çocukların ahını alıyor biliyor musun? Yatağa aç giren 2,3 insan vardır burada. Ayıp değil mi ya, benim burada 60 bin TL iken 100 bin TL olsun diye AKP'yi tutuyorum. Böyle giderse ekonomi daha kötüye gidecek."

İşte o röportaj:

 

ingiltere sokak röportajı dolar pound ekonomi gurbetçi