Gündeme damga vuran sözler: Yaşları 12-19 arasında binlerce çocuk cinsiyet değiştirmek için bekliyor

TAKİP ET

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Akın, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Akın, "Cerrahpaşa'da 4 bin kız erkek olmak için bekliyor. Zeynep Kamil'de de 2 bin 700 erkek kız olmak için bekliyor" dedi.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Akın, “Aileni ve Neslini Koru” isimli programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Akın'ın iddiaları sosyal medyada gündem oldu.

Akın, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 4 bin kızın erkek olmak, Zeynep Kamil Hastanesi'nde ise 2 bin 700 kızın erkek olmak için beklediğini ileri sürdü.

Ahmet Akın, şu ifadeleri kullandı:
"Cerrahpaşa’da 4 bin kız erkek olmak için bekliyor. Zeynep Kamil’de de 2 bin 700 erkek kız olmak için bekliyor. Yaşları kaç biliyor musunuz? 12 ile 19 yaş arasında. Ve ben şuna eminim yüzde 99’unda hiçbir sorun yok. Yönlendirilmiş, özendirilmiş. Ve şunu diyor çocuklar ‘cool gösteriyor’. İsimleri Ayşe, Zümra, Ebrar, Betül, Kamile, Meryem, Asiye isimler böyle… Ailesi seküler olanlarda böyle bir kopuş yok."

Akın, "400 bin çocukta görülen sorunları dile getiren Akın, ''Binlerce çocukta ateizm, deizm ve agnostizm ile manen ölüm, eşcinsellik ile toplumsal ölüm ve intihar ile madden ölüm görülüyor. 3'ü de bir çocukta görülür mü? 2030'a kadar bu devam edecek. Çünkü biz yokuz" dedi.
 

 

ahmet akın cinsiyet çocuk cinsiyet değiştirme