Gümüşhane KYK yurdunun merdivenleri sosyal medyada gündem oldu

TAKİP ET

Gümüşhane'de bulunan KYK yurdunun merdivenleri fiziki şartları itibariyle hizmet verdiği öğrencilere zor anlar yaşatıyor. Sosyal medyaya yansıyan videoda dikine uzanan merdivenlerin görüntüsü tartışma konusu oldu.

Türkiye'nin değişik illerinde üniversite eğitimine devam eden milyonlarca öğrencinin şüphesiz en büyük sorunlarından birisi barınma.

Son dönemde KYK yurtlarıyla ilgili tartışmlar devam ederken sosyal medyaya yansıyan bir KYK yurdu videosu durumujn vehametini bir kez daha gösterdi.

DİKİNE YÜZLERCE MERDİVEN

Gümüşhane'de bulunan KYK yurdunun merdivenleri, yurtta barınan öğrenciler için adeta işkenceye dönüşmüş durumda.

Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde zikzaklı ve dik yapısıyla dikkat çeken yurt merdivenleri izleyenler için, "Orada konaklayan öğrenciler ne yapıyor?" sorusunu sordurttu.

Yüzlerce basamaktan oluştuğu görülen KYK yurdu merdivenleri için bu zamana kadar başka bie çözüm üretilmiş olmaması da görüntülerden sonra tartışılan bir başka konu oldu.

AYA ÇIKAN MERDİVENLER

Gümüşhane KYK yurduyla ilgili paylaşılan videoda, merdivenlerin yapısıyla alay edilirken, "Aya çıkan merdivenler" sözleriyle etiketlenen video sosyal medyada gündem oldu.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

gümüşhane kyk yurt merdiven