Gülşen ve Ozan Çolakoğlu boşanıyor! Onur Akay'dan "Lolipop ve kucak dansı" iddiası

TAKİP ET

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, şarkıcı Gülşen ile Ozan Çolakoğlu'nun boşanacağını iddia etti. Akay, Gülşen'in kıyafet tercihleri ve son olarak bir seyircinin kucağına oturmasından dolayı Çolakoğlu'nun evi terk ettiğini öne sürdü.

Şarkıcı Gülşen ve Ozan Çolakoğlu'nun boşanma kararı aldığı iddia edildi. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Gülşen'in sahne kıyafeteleri, bir seyircisinin kucağına oturması ve Lolipop şarkısının kapak fotoğrafı nedeniyle Çolakoğlu'nun boşanmak istediğini öne sürdü.

Onur Akay'ın yazısı şöyle:
''Müzik piyasasında her şey çabuk duyulur. Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu’nun zaman zaman boşanacakları iddia edilmişti ve o iddialar aslında hep doğruydu. Bir süredir Gülşen’in sahnelerde tercih ettiği kıyafetler, bu evlilikte hep kriz çıkarıyordu ve her zaman araya birileri giriyor, çifti barıştırıyordu. Ancak bu sefer aralarında çıkan ‘Lolipop’ ve ‘Kucak Dansı’ krizini aşabilecekler mi bilmiyorum.

Ozan Çolakoğlu ve eşi Gülşen boşanma kararı aldı. Ozan, Gülşen’in yeni şarkısı ‘Lolipop’ için çektirdiği fotoğrafları görünce çok sinirlenmiş ve şarkının o fotoğraflarla çıkmasını onaylamamış. Kucak dansı ise uzun süredir yaşanan bu krizde bardağı taşıran son damla oldu. Ozan Çolakoğlu boşanmak istediğini dile getirerek evi terk edince, Gülşen de dün o fotoğrafları paylaştı. Şu anda bazı müzisyenler çifti barıştırmak için araya girdi ama ‘Lolipop’ ve ‘Kucak Dansı’ krizi bu evlilikte son noktayı koyacak gibi.''
 

Gülşen'den konserde çok konuşulacak hareket: Seyircinin kucağına oturdu, kalçasına tokat atıldı

Gülşen'in Lolipop şarkısının kapağı sızdırıldı, fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu

gülşen ozan çolakoğlu onur akay boşanma