Gülşen sahneye çıkardığı Edis'le kalça dansı yaptı, arkadaşının kucağına çıktığı anlar konsere damga vurdu

TAKİP ET

İzmir Alaçatı'da konser veren Gülşen, dansı ve hareketiyle yine gündem oldu. Kendisini dinlemeye gelen Edis'i sahneye çıkaran Gülşen'in dansı geceye damga vurdu. Gülşen'in arkadaşının kucağına çıktığı anlar ise seyirciler tarafından görüntülendi.

Sahne kıyafetleri ve danslarıyla sıkça gündem olan şarkıcı Gülşen, dün akşam İzmir'in Alaçatı ilçesinde konser verdi. Sarı elbisesiyle sahneye çıkan Gülşen'i Edis ve diğer arkadaşları yalnız bırakmadı.  Geceye Gülşen'in dansları ve hareketleri damga vurdu.

Şarkı aralarında seyircilerin arasında gezen Gülşen, bir erkek arkadaşına sarılarak kucağına çıktı. Gülşen'in o anları da konserdeki kişiler tarafından kayda alındı.

EDİS'İ SAHNEYE ÇIKARDI, DANS ETTİ

Gülşen, kendisini dinlemeye gelen Edis'i de sahneye çıkardı. Daha önce birlikte düet yaptığı Edis'le 'Martılar' şarkısını söyledi. Danslarıyla her daim adından söz ettiren Gülşen, Edis'le kalça dansı yaptı.

Gülşen ve Edis'in dansı, dinleyeciler tarafından sosyal medyada paylaşıldı. İşte ikilinin konserdeki o anları:

KIYAFET ELEŞTİRİLERİNE YANIT VERMİŞTİ
Gülşen daha önce sahne kıyafetlerinin eleştirilmesiyle ilgili "Ne giydiğime, ne düşündüğüme, nasıl yaşamak ve varolmak istediğime sadece ama sadece kendim karar verebilirim. Tıpkı sizlerin de hayatlarında olduğu ya da olması gerektiği gibi." açıklamasını yapmıştı. 

Gülşen Edis kalça dansı kucak dansı Alaçatı konser