Gülşen cezaevinde ilk ne istedi? Talebi belli oldu

TAKİP ET

Şarkıcı Gülşen'in cezaevine girdikten sonraki ilk isteği belli oldu. Kendi isteğiyle tek kişilik koğuşta kalan Gülşen, cezaevi kütüphanesini kullanmak ve kitap almak istediğini belirtti.

Şarkıcı Gülşen, Nisan ayındaki bir konserinde ekip arkadaşına yaptığı şakanın videosunun yayınlanmasından sonra İmam Hatiplerle ilgili sözleri nedeniyle tutuklandı.

Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'nde bulunan Gülşen, önceki gece saat 22.00'da tutuklanmıştı. Hürriyet'te yer alan habere göre normal şartlarda cezaevine gelenlerin ilk günlerini geçirdikleri karantina koğuşuna koyulması gereken Gülşen, kendi isteğiyle, tek kişilik koğuşta kaldı.

Gülşen’in cezaevine getirildiği saat mesai dışında olduğu için, kantin kapalıydı. Gülşen için kantin açtırıldı. Gülşen kendisi için temizlik maddeleri aldı.

İLK İSTEĞİ KİTAP OLDU

Gülşen’i cezaevinde geçirdiği ilk gecenin ardından sabah müzisyen eşi Ozan Çolakoğlu ve avukatı Gökçe Kılıç Gülsaran ziyaret etti. Avukatı aracılığıyla cezaevi yönetimine ilk dilekçesini de yazan şarkıcı, cezaevi kütüphanesini kullanmak ve kitap almak istediğini belirtti. Görüşmenin ardından açıklama yapan avukat Gülsaran “Gülşen’in durumu gayet iyi” dedi.

NE OLMUŞTU?

Gülşen’in nisanda verdiği bir konserde, “İmam hatipte okumuş. Sapıklığı oradan geliyor” demesinin yer aldığı bir video aylar sonra dolaşıma sokulmuştu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Gülşen hakkında soruşturma başlatmıştı. Gülşen, "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik" suçlamasıyla tutuklanmıştı. 

Gülşen cezaevi