Gülşen kıyafetine takılan bir izleyiciye yanıt verdi: "Hepimiz şapur şupur emiyoruz"

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Yenikapı'da konser veren ve LGBT bayrağı açmasıyla gündem olan Gülşen'den kıyafetiyle ilgili açıklama geldi. Gülşen, "Arkadaşlar sakladığım bir şey yok. Masum yerlerimiz. Hepimiz doğduğumuz zaman şapur şupur emmeye başlamıyor muyuz. Bırakın annelerimizin memesi açık kalsın" dedi.

Şarkıcı Gülşen, geçtiğimiz günlerde İstanbul Yenikapı'da verdiği konserle gündeme gelmeye devam ediyor.

Transparan kırmızı bir bluz ve kalça dekolteli pantolon ile sahneye çıkan Gülşen'in açıklamaları tartışma yarattı.

Gülşen, göğüslerini göstererek "Arkadaşlar sakladığım bir şey yok. Masum yerlerimiz. Hepimiz doğduğumuz zaman şapur şupur emmeye başlamıyor muyuz. Başka şeylerden utanalım, siz ne olduğunu biliyorsunuz. En masum yerlerimiz. Bırakın annelerimizin memesi açık kalsın" dedi.

Gülşen'in sözleri konser alanında alkış alırken sosyal medyayı ikiye böldü. Bazı kullanıcılar bu sözlere "Ne gereksiz yorumlar" dese de bazı kullanıcılar ise "Doğru" diyerek destek verdi.

LGBT BAYRAĞI AÇTI, KAVGA ÇIKTI

Sahnede LGBT bayrağı açan 46 yaşındaki şarkıcı, "Bunu en güzel köşemizde saklayacağız" diye konuştu.

O esnada Gülşen'in ardından dinleyiciler arasında bulunan bazı kişiler de LGBT bayrağı açmaya başladı. Arka taraftlarda kalan seyirciler ise sallanan bayraklar nedeniyle konseri izleyemediklerini söyledi.

Seyirciler arasındaki tartışma kısa süre sonra kavgaya döndü. İki grup tekme ve yumruklarla birbirine saldırdı. Sahnedeyken kavgayı gören Gülşen ise araya girerek "LGBT bayrağından rahatsız olan arkaya gitsin" dedi.

Gülşen'in sözlerinden rahatsız olan dinleyiciler, şarkıcının bu hareketinden sonra konser alanını terk etmeye başladı.

Gülşen konser dekolte