Gülşen'den aylar sonra ilk paylaşım: Bazı kavuşmalara az kaldı

TAKİP ET

Gülşen, imam hatip liselilere dair yaptığı şaka nedeniyle hakkında açılan davanın ardından 25 Ağustos'ta tutuklanmış ve daha sonra tahliye edilmişti. Yurt dışı yasağının kaldırılmasının ardından ünlü şarkıcı, İspanya'ya oğlu Azur Benan'ın yanına gitmişti. Gülşen, aylar sonra ilk kez sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Ünlü şarkıcı Gülşen, geçtiğimiz yıl imam hatiplilere yönelik sözleri nedeniyle açılan davada tutuklanmış ve 5 gün boyunca tek kişilik koğuşta kalmıştı. Daha sonra cezası ev hapsine çevrilmişti.

Yurtdışına çıkış yasağı da bulunan Gülşen'in en yakın karakola imza verme şartı getirilmişti. Şarkıcının itirazını değerlendiren mahkeme, yurtdışına çıkış yasağını 250 bin TL'lik güvence miktarı yatırılması karşılığında kaldırmıştı. Bunun üzerine Gülşen, yurtdışı yasağının kaldırılmasının ardından İspanya'ya oğlu Azur Benan'ın yanına gitmişti.

AYLAR SONRA İLK PAYLAŞIM

Konserlerine ara veren ve uzun bir süredir sahneye çıkmayan Gülşen, aylar sonra ilk kez sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Gülşen, Ramazan Bayramı'nın gelmesiyle birlikte yeniden sahne alacak. Bayramın ilk günü İstanbul’da sahne alacak olan Gülşen, ikinci günü ise Kıbrıs’ta müzikseverlerle bir araya gelecek.

Gülşen uzun zamandır paylaşım yapmıyordu. Son konserinden aylar sonra Instagram'da ilk kez paylaşımda bulunan şarkıcı, "Bazı kavuşmalara az kaldı" ifadelerine yer verdi. Gülşen, 26 Mayıs’ta da Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda konser verecek.

Gülşen