Gülşen cezaevinde ilk gecesini nasıl geçirdi, avukatından açıklama

TAKİP ET

İmam Hatiplerle ilgili ifadeleri nedeniyle tutuklanan şarkıcı Gülşen'in avukatından açıklama geldi. Gülşen'i cezaevinde ziyaret eden avukatı Gökçe Kılıç Gülsaran, şarkıcının durumu hakkında konuştu.

Şarkıcı Gülşen, 4 ay önce sahnede bir arkadaşına söylediği "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor" ifadeleri nedeniyle dün tutuklandı.

Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan müvekkili Gülşen'i ziyaret eden avukat Gökçe Kılıç Gülsaran, şarkıcıyla yaklaşık 4 saatlik bir görüşme gerçekleştirdi.

Cezaevi çıkışında açıklamalarda bulunan Gülsaran, "Gülşen'in durumu gayet iyi. İlgilenen herkese teşekkür ediyor. Gayet güçlü. Kendisi açıklama metninde birilerini kırdıysam hepsinden özür dilerim dedi. Ben hukukçuyum bu neticenin böyle olmaması gerekiyor. Teknik takipler yapılıyor" dedi.

NE OLMUŞTU?

Şarkıcı Gülşen'in geçtiğimiz Nisan ayındaki konseri sırasında sarf ettiği "İmam Hatip'te okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor" şeklindeki sözleri, sosyal medyada büyük tartışma yarattı.

Bunun üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Gülşen'in tepki çeken sözleri nedeniyle harekete geçti. Savcılık "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan resen soruşturma başlattı.

Gülşen, hakkında başlatılan soruşturma kapsamında polis ile mevcutlu olarak Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi.

Gülşen'in savcılığa verdiği ifadenin ardından çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanmasına karar verildi.

Gülşen cezaevi imam hatip