Gülşah Saraçoğlu'nun Instagram hesabı hacklendi, kullanıcı adını görenler şaşırdı

TAKİP ET

Doya Doya Moda yarışmasının jürilerinden Gülşah Saraçoğlu'nun Instagram hesabı hacklendi. Saraçoğlu'nun değiştirilen kullanıcı adı şaşkınlık yarattı.

TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programında jüri koltuklarını Uğurkan Erez, Yasemin Yılmaz ve Serdar Uzuntaş ile paylaşan Gülşah Saraçoğlu, sosyal medyayı aktif olarak kullanan isimler arasında yer alıyor.

Gülşah Saraçoğlu'nun Instagram kullanıcı adı değiştirildi. Hesabının hacker tarafından ele geçirildiği düşünülen Saraçoğlu'nun kullanıcı adını görenler gözlerine inanamadı.

Saraçoğlu'nun hesabının kullanıcı ismi "metres_gulsah" olarak değiştirildi. Hesabın hacklendiği düşünülürken Saraçoğlu'ndan konuya dair henüz bir açıklama gelmedi.

İşte Gülşah Saraçoğlu'nun kullanıcı adı:

GÜLŞAH SARAÇOĞLU KİMDİR?

Gülşah Saraçoğlu 1982 doğumludur. Moda sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan Saraçoğlu, Dilek Hanif'in asistanı olarak sektöre girmiştir.

İlk çalışmalarını Hande Yener için yaptı. Ardından Nükhet Duru için kostümler hazırladı. Heute Couture atölyesinde Nicole Kidman, Bülent Ersoy, Ajda Pekkan, Seda Sayan, Demet Akalın, Nükhet Duru, Sibel Can, nazan Öncel gibi isimler için çalışmıştır.

2010 yılında Selçuk Yentur ile evlenip 2012'de boşanmıştır. 2014 yılında yeniden evlendikten sonra 2015'te boşanmıştır. 11 Ocak 2018'de ise Yentur ile nişanlanmıştır. 2011 doğumlu Aslan Yentur adında bir oğlu vardır

Gülşah Saraçoğlu Doya Doya Moda Instagram