Güldür Güldür'den, "Ortaya Karışık Partisi" skeci: Liderin vaatleri gündeme damga vurdu

TAKİP ET

Son dönemde skeçleriyle gündem olan Güldür Güldür Show, yine çok konuşulacak bir skece imza attı. Programın yeni bölümünde yabancılara konut satışı ve vatandaşlık verilmesi işlendi. Skeçte kullanılan ifadeler dikkat çekti.

Show TV'de yayınlanan ve gündeme yönelik skeçleriyle sıkça gündem olan Güldür Güldür, son bölümünde yabancılara yönelik konut satışı ve Türk vatandaşlığı verilmesini konu edindi.

Güldür Güldür'ün dün akşam yayınlanan "Ortaya Karışık Partisi" adlı skeçte, siyasetçilerin vaatlerindeki sıkça farklılık gösteren sözlerine gönderme yapıldı.

"Herkesi yakala parti" ideolojisi benimseyen siyasi liderin, söyledikleri vaatlerdeki çelişkileri konu edinilen skeçte; Atatürk ilke ve inkılaplarından taviz vermeyen bir muhafazakar parti olduğunu vurgulayan liderin sözleri gündem oldu.

Ekonomik krize de dikkat çekilen skeçte, liderin sözlerindeki salvo ise izleyenlerin dikkatini çekti. Ülkenin zor durumda olduğunu söyleyen lider, ekonomiyi düzelteceğini ifade ederken, bunun dış güçlerle değil; bu ülkenin dağı, taşı, toprağı altın söyleminin ardından bunları satmayacağını dile getirirken yabancı yatırımcıya da açığız söylemi skece damga vurdu. Bu ülke satılık değil diyerek, parayla vatandaşlık alan yabancılara göndermede bulunan lider, "Fakat, yabancılara ev satıyoruz. Bunda sıkıntı yok" ifadelerini kullandı.

İşte o skeç:

güldür güldür haber gündem