'Göktürk' filminin kadrosuna Murat Serezli dahil oldu!

TAKİP ET

Orta Asya'daki Antik Türk mitolojisini anlatacak Göktürk filminin yapımcı ve yönetmeni Alper Çağlar, oyuncu Murat Serezli'nin de kadroya dahil olduğunu açıkladı.

“Dağ” filmi serisi ve “Börü” ile büyük beğeni toplayan Alper Çağlar, merakla beklenen 'Göktürk' filmi için sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Çağlar, Murat Serezli'nin de 'Göktürk' filminin kadrosuna dahil olduğunu duyurdu.

“Murat Serezli, İlk Göktürk'ün belki de en önemli rollerinden birinde olacak” diyen Çağlar, Serezli’nin Türk mitolojisinde yer alan yaşlı bir karakteri canlandıracağını açıkladı. 

Çağlar paylaşımında, “Murat Serezli çok yaşlı bir karakteri oynayacağı için hemen kesinleşmemişti bu karar. Önce plastik makyaj kalıpları alındı, yaşlandırma ve ‘epicanthic’ göz perdesi becerilebilir mi diye testler yaptık. Yeterli seviyede becerebileceğimize emin olunca, filmdeki maceralarda yan yana duran 4 başrolden biri olan karakteri ona emanet ettim de gitti. Çünkü senaryoyu okuyup ‘o kadar ağladım ki’ diyen, sonra aynı gün 210 sayfanın hepsini bir daha okuyan ve en ince detayına kadar hatırlayıp muhabbeti yapan bu adama, hangi rolü emanet etmem ki” ifadelerini kullandı. 

İşte Murat Serezli’nin Göktürk’te canlandıracağı karakterin çizimi:

göktürk murat serezli film alper çağlar