Gökçek'in televizyoncusu Tahir Sarıkaya da Sezgin Baran Korkmaz'ın otelinden çıktı!

TAKİP ET

Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in sahibi olduğu Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya'nın 2019 yılında Sezgin Baran Korkmaz'a ait Paramount Otel'den paylaşım yaptığı ortaya çıktı.

Sedat Peker’in, Sezgin Baran Korkmaz’a ait Paramount Otel hakkındaki iddialarının ardından otelde kalan bir başka kişinin Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in sahibi olduğu Beyaz TV'de sabah haberlerini sunan Tahir Sarıkaya olduğu ortaya çıktı.

Sarıkaya'nın Twitter hesabından "Bodrum’da manzaramız ama denize gidemiyoruz" mesajıyla paylaştığı videoda Sezgin Baran Korkmaz'a ait ait Paramount Otel'de kaldığı öğrenildi. Ayrıca Sarıkaya'nın paylaştığı videoya "Paramount Resort & Spa Bodrum" konumunu etiketlediği görüldü.


 

SEDAT PEKER'İN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAMIŞTI
Tahir Sarıkaya'nın 2016 yılında Beyaz TV yayınında Sedat Peker'in doğum gününü kutladığı görüntüler ortaya çıkmıştı.

Sarıkaya'nın Peker için, "Çok düzgün bir insan. Kişiliği oturmuş bir insan. Farklı bildiğiniz Sedat Peker değil arkadaşlar. Onun da doğum günüymüş, nice yıllara diyoruz Sedat Peker abimize de" ifadelerini kullandığı görülmüştü. SÖZLERİ TEPKİ ÇEKMİŞTİ
Sarıkaya, geçtiğimiz ay sabah haberleri sunarken, intihar eden vatandaşları 'kumar' oynamakla suçlamış ve intihar eden insanlara karşı Erdoğan'ı savunmuştu.

Sarıkaya, intihar eden vatandaşları "İntihar ediyorum, suçlu Erdoğan.' Sen kumar oyna, sen her şeyi yap ondan sonra 'zor durumdayım.'Bitcoin oyna, zor durumdayım, battım, oh... Bütün suçlu Erdoğan" ifadeleriyle hedef almıştı.

 

Beyaz TV sunucusu intihar eden vatandaşları 'kumar' oynamakla suçladı, Erdoğan'ı savundu


SEDAT PEKER NE DEMİŞTİ?
Sedat Peker, yaptığı ifşaatlarda, işadamı Sezgin Baran Korkmaz'a ait olan Paramount Otel'de Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanı Resul Holoğlu, gazeteci Veyis Ateş ve Rasim Ozan Kütahyalı ve o dönemin Muğla Emniyet Müdürü'nün bedava tatil yaptıklarını iddia etmişti. Peker'in açıklamalarından sonra otelin kurucusu olan Atilla Uras'ın kızı Yasemin Uras, “Babamın vefat ettiği gün Cihan Ekşioğlu, otelimize devletin tankıyla girdi” demişti.

Sezgin Baran Korkmaz'ın Paramount Otel'inde Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir de kalmış

melih gökçek osman gökçek tahir sarıkaya sezgin baran korkmaz beyaz tv otel paramount