Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin oğlunun nikahı kıydı

TAKİP ET

Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, oğlu Batuhan ile gelini Cansu Tatar'ın nikahını kıydı. Çiftin nikah şahitliğini ise İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek yaptı.

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesi Belediye Başkanı Ünal Çetin, oğlu Batuhan Çetin ile gelini Cansu Tatar'ın nihakını kıydı.

Değirmentepe Cam Ev'de gerçekleşen düğüne  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ve çok sayıda davetli katıldı.

Meral Akşener, Ünal Çetin'in oğlu Batuhan Çetin'in nikah şahidi oldu. Cansu Tatar'ın şahitliğini ise CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek yaptı.

Adada birçok nikah kıydığını ancak en çok oğlu Batuhan'ın nikahında bu kadar heyecanlı olduğunu dile getiren Başkan Çetin, "Bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Yoğun programlarına rağmen Gökçeada'ya gelerek oğlumun nikahına katılan Sayın Genel Başkanımıza da en derin saygılarımı sunuyorum. Geçen yıl kızımın düğününde bu yıl da oğlumun düğününde bizlerin yanlarında olmuş, bizlere büyük destek vermiştir." dedi.

"İNŞALLAH ATATÜRK İLKE VE DEĞERLERİNİ BİLEN EVLATLAR YETİŞTİRİRSİNİZ"
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yaptığı konuşmasında “Ülkemize, devletimize, cumhuriyetimize, dinimize uygun evlatlar yetiştirirsiniz. İnşallah Atatürk ilke ve değerlerini bilen inanan onu uygulayan evlatlar yetiştirirsiniz. Çok mutlu olursunuz” ifadelerine yer verdi.

ünal çetin gökçeada akşener meral akşener