Giresun'da Ülfet Dikici'nin darp edilmesi hakkında CHP'den açıklama!

TAKİP ET

Giresun'un Eynesil ilçesinde Ülfet Dikici isimli bir vatandaş Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz'in adamlarının kendisini darp ettiğini iddia ettmişti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun olaya ilişkin açıklama yaptı. Torun, olay ile ilgili inceleme başlatıldığını söyledi.

Giresun’un Eynesil ilçesinde Ülfet Dikici isimli bir vatandaş, ailesi ile gittikleri parkın bakımsız ve pis olması sonucu durumu Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz’e söylediği ve aralarında çıkan tartışma sonucu Belediye Başkanı Karadeniz’in adamlarının kendisini ve ailesini darp ettiğini öne sürmüştü. CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun olay ile ilgili yazılı açıklama yaptı. 

Belediye Başkanının adamları iddiası: Giresun'da babaanneyi torunlarının yanında bu hale getirdiler!

Torun, Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz’in park ile ilgili bir şikayet üzerine bölgeye gittiğini ve şikayetçi aile ile görüştüğü sırada aile ve parkın işletme sahipleri arasında bir arbede çıktığını söyleyerek, “Belediye başkanımız ve çalışma arkadaşları, aile ve işletme sahipleri arasındaki arbedeyi yatıştırmak için çaba göstermiştir” dedi. 

"NE HUKUKA NE DE VİCDANLARA SIĞAR"
Olaya şahitlik yapanların ve bölgede yaşayan insanların da söylemlerini aktaran Torun şu şekilde konuştu; 

“Bölge sakinleri, söz konusu aile ile parkın işletme sahipleri arasında geçmişten gelen bir husumet olduğunu da aktardılar. Belediye başkanımız, söz konusu olayda görev ve sorumluluk bilinciyle hareket etmiştir. Hal böyle iken olayın tamamen dışında olan belediye başkanımızın, olayın içine çekilmeye çalışılmasını ve hatta suçlanmasını kabul etmemiz mümkün değildir. Yaşananları bilinçli olarak saptırmaya çalışarak, belediye başkanımız üzerinde olumsuz algı yaratmaya çalışmak ne hukuka ne de vicdanlara sığar."

Seyit Torun, olay ile ilgili parti genel merkezi tarafından inceleme başlatıldığını da bildirdi.

ülfet dikici giresun eynesil belediye başkan darp