Gezgin Fatih Koparan bir kadın tarafından ölümle tehdit edildi

TAKİP ET

Gezgin Fatih Koparan, sosyal medyada bir kadın tarafından ölümle tehdit edildi. Koparan yaşadıklarını anlatıp tepki gösterince bu sefer de tehdit eden hesabın destekçileri tarafından sosyal lince uğradı. Koparan "Bu kaçıncı artık susmayacağım" diyerek tehditleri ifşalamaya başladı.

Gezgin Fatih Koparan, sosyal medyada seyahatlariyle ilgili yaptığı paylaşımlar sırasında ölümle tehdit edildi.

Yaşananlara tepki gösteren Koparan, kendisini ölümle tehdit eden kadını ifşa etti. Yaşanan ifşa olayı sonrasında Koparan'ı ölümle tehdit eden şahsın, terör örgütü PKK'yı öven, Atatürk'e ağır hakaretlerde bulunan paylaşımları da ortaya çıktı.

İFŞA SONRASI SOSYAL LİNÇ GİRİŞİMİ
Fatih Koparan'ın kendisini ölümle tehdit edenler hakkında yasal işlemleri başlatacağını söylemesi ve tehdit mesajını paylaşması sonrasında bazı hesaplar tarafından yine ölümle tehdit edildiği görüldü.

Koparan, Twitter üzerinden arkadaşıyla mesajlaşırken, bahar adını kullanan 66sonne isimli hesap tarafından ölümle tehdit edildi.

İşte o mesaj:



Fatih Koparan, kendisine gelen ölüm tehditlerine tepki gösterirken, ilgili şahsın profilini paylaşarak yardım istedi. İş o mesajlar:



DAYANACAK GÜCÜM KALMADI
Koparan kendisine yönelik tehditlerle ilgili "Artık dayanacak gücüm kalmadı" diyerek takipçilerinden de destek istedi:

"Başınızı ağrıttığım için özür dilerim ama 2 senedir sistematik olarak ölümle tehdit ediliyorum burada. Hiçbirini tanımıyorum. Korkunç insanlar. Dayanma gücüm kalmadı yahu. Bu ne tür bir arsızlık. Ölümle tehdit ediyorlar sonra mağdur oluyorlar. Lütfen izin vermeyin bu sefer."

TEHDİT VE HAKARETLER ARTARAK DEVAM ETTİ
Koparan'ın ifşası sonrasında, Bahar kullanıcı isimli şahsa destek veren bazı grupların ünlü gezgini yeniden tehdit ettikleri görüldü.

Koparan'ı tehdit eden kadının da bu paylaşımları beğenip, yorumlaması dikkat çekti.

Yaşananlardan sonra Fatih Koparan'a yönelik sistematik bir linç ve tehdit silsilesinin gelmesi dikkat çekti. İşte onlardan bazıları:




KOPARAN: "YILLARDIR SOSYAL MEDYADA AT KOŞTURUYORLAR"
Yaşananlarla ilgili Aykırı'ya konuşan Fatih Koparan, yıllardır gerçekleşen bu gibi olaylar karşısında sessiz kalmayacağını açıkladı.

Koparan, konuyla ilgili olarak "Bunlarla ilgili avukatıma talimat verdim, ilk kez olmuyor. Artık yeter. Yüzlerce tehdit ve hakaret geliyor. Enteresan olan bunu yapanların çoğu terör örgütü bağlantılı kişiler ya da sempatizanlar. Benden ne istiyorlar anlamıyorum. Bunlar sosyal medyada yıllardır at koşturuyorlar ama hiçbir şekilde engelleyen kimse yok." ifadelerini kullandı. 

TERÖR ÖRGÜTÜ PAYLAŞIMLARI
Koparan'ın ölümle tehdit eden kadının sosyal medyadaki beğeni ve paylaşımlarındaki PKK detayları dikkat çekti. Aynı zamanda Atatürk'e hakaret eden paylaşımları Koparan tarafından ifşa edildi. İşte o paylaşımlar:




 

berfin bahar arslan fatih koparan gezgin fatih koparan fatih koparan ölüm tehdidi