Gergin anlar: Sertab Erener basın toplantısını terk etti!

TAKİP ET

Reklam projesi için düzenlenen davette bir araya gelen Can Bonomo, Sertab Erener ve Öykü Karayel arasında gergin anlar yaşandı. Muhabirlerin Bonomo ve Karayel'e sorduğu sorular sonrasında Erener, toplantıyı terk etti.

Sertap Erener, Can Bonomo ve Öykü Karayel, geçtiğimiz gün bir reklam projesinin davetinde bir araya geldi. Etkinlikle basın mensuplarının sorularını cevaplayan Erener, Bonomo ve Karayel arasında gergin anlar yaşandı. Erener, basın toplantısını terk etti.

Basın mensuplarının Can Bonomo ve Öykü Karayel çiftine yoğun ilgi göstererek sık sık aile yaşantısıyla ilgili sorular sorması Sertab Erener'i sinirlendirdi. Erener herkesin sözünü keserek "Bu konuları başka zaman konuşalım" dedi.

Bir süre bekleyen Erener, kendisine istediği yönde soru sorulmayınca "Bu projeyle ilgili konuşacağımız varsa konuşalım. Yoksa diğer konuları başka bir zaman konuşuruz. Başka sorusu olan var mı? Beni nerede göreceksiniz bir daha sokakta mı? Projeyle ilgili soru soracaksanız sorun yoksa sormayın" dedi.

sertab erener basın toplantısı can bonomo öykü karayel