"Gerekirse simit yenecek" diyen Hülya Avşar'dan tepkilere yanıt: Hiçbirinizi takmıyorum ve saymıyorum

TAKİP ET

Ekonomideki çalkantılı süreçle ilgili "Gerekirse simit yenecek ama bugünleri de kolay atlatacağız" sözleriyle eleştiri oklarının hedefi olan Hülya Avşar, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Avşar, "Hiçbirinizi takmıyorum ve saymıyorum" dedi.

Ülkenin ekonomik durumuyla ilgili, "Gerekirse simit yenecek" ifadelerini kullanan Hülya Avşar'a tepki yağmıştı. Olayın yankıları hala sürerken Avşar'dan kendisini eleştirenlere cevap geldi.

"HİÇBİRİNİZİ TAKMIYORUM"
Açıklamasına "Sakinleştiyseniz sıra bende" diyerek başlayan Hülya Avşar, "O kadar konuşmamın içinden, hep birlikte bugünleri aşacağız kısmı değil de 'simit'e takılanlar; hiçbirinizi takmıyorum ve saymıyorum. Benim simit yeme meseleme gelince, yerim ya da yemem ama bildiğim bir şey var, kendim kazandım, hiç de kolay olmadı" dedi.

Hülya Avşar, Simit yiyeceğiz dedikten sonra lüks mekanda yemek yemiş!


Avşar paylaşımına şöyle devam etti:
"Hala da kazanıyorum. Bunun hesabını kimseye vermedim, size hiç vermeyeceğim. Sizin gibi düşünenler demek ki başımızda olsa; ne demokrasi kalır, ne konuşma özgürlüğü… Diyeceğim şu ki; gerekirse simit yiyeceğiz, ama bugünleri beraber atlatacağız."

hülya avşar simit ekonomi erdoğan hülya avşar simit gerekirse simit yenecek