Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu'nun ekibi profilleri karıştırdı, fake hesap yerine bakanlık hesabından yazdı!

TAKİP ET

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na gelen eleştiriye, fake hesaplardan cevap vermek isteyen Bakanlık personeli, profilleri karıştırdı. Bakanlık resmi sayfasından yanlış paylaşım yapıldı. Skandal paylaşım bir süre sonra silindi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamak için bir video paylaştı. Paylaşılan videoda Atatürk’e yeteri kadar yer verilmediği için kısa süre içinde tepki çekti.

Çok sayıda gelen tepkinin ardından Kasapoğlu’na yönelik eleştirilere cevap vermek isteyen Bakanlık personeli, profilleri karıştırınca Bakanlığın resmi hesabından paylaşım yaptı.

Gençlik ve Spor Bakanlığının resmi hesabından yapılan paylaşımda, Kasapoğlu’na haksızlık edilmemesi gerektiğini ve Kasapoğlu’nun profilinde Atatürk paylaşımlarının olduğu belirtildi.  Bakanlık personelinin profilleri karıştırarak sahte hesap yerine Gençlik ve Spor Bakanlığından paylaşım yapılması dikkat çekti. Skandal paylaşım kısa sürede silindi. 

Öte yandan Kasapoğlu’nun, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için paylaştığı videoda Atatürk yalnızsa bir saniye yer alıyor.

Bakan Kasapoğlu'nun videosunda Atatürk'e 1 saniye yer verilmesi ise vatandaşların tepkisine neden oldu.

Kasapoğlu'nun videosuna gelen tepkiler şu şekilde;


Bakanlığın videosuna gelen tepkilerin bir kısmı ise şöyle;




TEPKİLERİ GİZLEMEK İÇİN GENÇLİK MERKEZLERİ DEVREYE GİRDİ
Kasapoğlu’na yönelik eleştirilerin gözükmemesi için Bakanlığa bağlı olan gençlik merkezlerinin videoya art arda yanıt verdiği paylaşımlar dikkat çekti. 19 Mayıs için paylaşılan videoda Atatürk’e bir saniye yer verilmesine gösterilen tepkiler, gençlik merkezlerinin art arda paylaşımı ile aşağıda kaldı.

Gençlik merkezlerinin yanıtlarının bir kısmı şu şekilde;

spor bakanlığı muharrem kasapoğlu 19 mayıs fake hesap bakanlık twitter atatürk