Gençlerle yaşlı vatandaş arasında "En iyi İmamoğlu" tartışması

TAKİP ET

'Kanal Dünya' isimli Youtube kanalının sokak röportajında "Aklınızda Türkiye'yi refaha kavuşturabilecek bir lider var mı?" sorusuna "Ekrem İmamoğlu" diyen gençler ile yaşlı bir vatandaş arasında tartışma çıktı. Tartışma sosyal medyada gündem oldu.

Türkiye'de son dönemde en popüler içeriklerden birisi sokak röportajları. Gençlerle yaşlı vatandaşlar arasında yaşanan tartışmalar ise sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor.

'Kanal Dünya' isimli YouTube kanalında gençler ile yaşlı bir vatandaş arasında yaşanan "En iyi İmamoğlu" tartışması gündem oldu. 

 "Aklınızda Türkiye'yi refaha kavuşturabilecek bir lider var mı?" sorusuna "Ekrem İmamoğlu" diyen gençlere yaşlı vatandaş "Ekrem İmamoğlu'nu ne kadar tanıyorsunuz, ne yaptı bugüne kadar?" diye sordu. Gençler "Avrupa'da aynı anda en çok metro yapan şehir olduk" cevabını verdi. 

Yaşlı vatandaş, gençleri 'bilmemekle' suçlayınca tartışma büyüdü. Yaşlı vatandaş  "İmamoğlu çocuk çocuk, ağzı süt kokuyor" deyince "Erdoğan üniversite bitirmemiş bir insan, ekonomiyle ilgili hiçbir şey bilmiyor" yanıtını aldı. 

Tartışma sosyal medyada gündem oldu. O anlar birçok kullanıcı tarafından 'Z Kuşağı'nın İmamoğlu sevgisi' şeklinde yorumlandı. 

İşte o video:

sokak röportajı istanbul z kuşağı ekrem imamoğlu