Geleceğe Dönüş'ün yıldızları Michael J. Fox ve Christopher Lloyd yıllar sonra buluştu

TAKİP ET

Dünyada bir döneme damgasını vuran Geleceğe Dönüş filminin yıldız oyuncuları Michael J. Fox ve Christopher Lloyd yıllar sonra buluştu.

1980'li yıllarda beyazperdeye damgasını vuran Geleceğe Dönüş (Back To The Future) serisiyle hafızalara kazınan Michael J. Fox ve Christopher Lloyd, yıllar sonra bir araya geldi.

New York'ta düzenlenen Comic Con etkinliğinde Back to The Future Reunion paneline katılan yıldız isimler, 3 filmden oluşan seriyle ilgili anılarını anlattı.

"İNANILMAZ EĞLENCELİ BİRİ"

Christopher Lloyd, ilk filmin çekimleri için Michael J. Fox'la 1985'te tanıştıkları anda aralarında bir kimya oluştuğunu söyledi. Fox da Lloyd için “İnanılmaz eğlenceli biri” dedi.

Sözcü'de yer alan habere göre dostluklarını yıllardır sürdürdüklerini kaydeden ikili, sık sık bir araya geldiklerini belirtti.

Michael J. Fox, 29 yaşındayken yakalandığı Parkinson Hastalığı ile mücadelesine de değinerek yanında olan herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Fox, kült filmin çekimleri başladıktan birkaç hafta sonra, Marty McFly karakterini canlandıran Eric Stoltz'un performansı beğenilmeyince başrolü üstlenmiş, Geleceğe Dönüş devam filmleriyle dünyanın en çok izlenen bilim kurgu serilerinden biri olmuştu.

Geleceğe Dönüş Michael J. Fox Christopher Lloyd