Gaziantep'te sağlık teknisyenine saldıran Suriyelilerin yeni görüntüleri ortaya çıktı

TAKİP ET

Gaziantep'te yaşanan ve suriyeli sığınmacıların bir sağlık teknisyenine saldırdığı olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.

Suriyeli sığınmacıların Gaziantep'te bir sağlık teknisyenine saldırdığı olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.

KILIÇ VE SATIRLA SALDIRMIŞLAR

Saldırıda sağlık teknisyeninin kılıç ve satırla yaralandığı net bir şekilde görülüyor.

Suriyeli sığınmacıların saldırıda bulunduğu sağlık teknisyeninin abisi, yaşanan olayların iç yüzünü Gaziantep il Başkanı Mehmet Pamuk'a anlattı.

Yaralı teknisyenin abisi yaptığı açıklamada suriyeli sığınmacıların 15-20 kişilik bir grupla saldırdığını, ellerinde kılıç ve satır olduğunu belirtti. Abisinin kendisini sandalye ile savunduğunu sandalye olmasa ölebileceğinini anlattı.

Saldırı sonrası kardeşinin elinin yaralandığını sinirlerinin hasar gördüğünü ve cerrahi operasyon geçireceğini belirten ağabey, kendilerini asıl üzen durumun vali ve emniyet müdürünün olayla ilgili tavrı olduğunu söyledi.

Yaralı teknisyenin abisi Gaziantep Valisinin kendilerine, röportaj verdikleri takdirde saldırıyı gerçekleştirenlerin suriyeli olduğunu söylememeleri gerektiğini telkin ettiğini söyledi.

ÜMİT ÖZDAĞ PAYLAŞTI

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sosyal medya hesabından Gaziantep'te yaşanan olayın yeni görüntüleriyle ilgili videoyu paylaştı.

Özdağ videoyla birlikte yaptığı açıklamada Gaziantep Valisi ve Emniyet Müdürünün olayın üstünü kapatmaya çalıştığını söyledi.

Özdağ paylaşımında şu ifadeleri kullanı;

"Gaziantepte Türk eczacıya saldırı sırasında ve sonrasında olanları ilk kez göreceksiniz. Gaziantep Valisi ve Emniyet Müdürünün de olayın üstünü kapatma yaklaşımını izleyeceksiniz. Türk Milleti korkma! Zafer Partisi var"

İŞTE ÜMİT ÖZDAĞ'IN PAYLAŞIMI

 

ümit özdağ gaziantep suriyeli