Gaziantep'te baba Yunus Göç tarafından dövülen bebeğin durumu kritik

TAKİP ET

Gaziantep'te, Yunus Göç isimli şahsın, 2 aylık bebeğini acımasızca darp ettiği görüntüler sosyal medyada infial yarattı. Skandal olay, annenin eşinden şüphelenerek kamera koymasıyla ortaya çıktı. Bebeğin durumunun kritik olduğu öğrenilirken, baba Yunus Göç tutuklandı.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde Yunus Göç isimli bir şahsın, ağlayan 2 aylık bebeğine yaptığı işkence infial yarattı. 28 Kasım 2021 Pazar akşamı meydana gelen olay sonrasında baba Yunus Göç tutuklandı. Hastanede tedavi altına alınan bebeğin kafasında tramvaya bağlı yaralanma olduğu ve hayati tehlikesi olduğu bildirildi.

Anne Semra Göç, eşinin en ağır cezayı almasını istediğini belirtti. Anne Göç, "En ağır cezayı alsın hapse girsin. Cezasını çeksin. Hiç çıkmasın oradan" dedi.

BABA TUTUKLANDI
Yaşanan olayın ardından açıklama yapan Gaziantep Valiliği, cani babanın gözaltına alındığını duyurmuştu. Baba Göç'ün tutuklandığı öğrenildi.

Valilikten yapılan açıklamada, "Bazı sosyal medya mecralarında ilimizde çekildiği anlaşılan bir babanın bebeğini darp ettiğine dair görüntüler yer almaktadır. 29.11.2021 tarihinde emniyet güçlerimize bildirilen bir bebeğin darp neticesinde yaralandığı olayla ilgili alınan ifadelerde Y.G. isimli şahsın C. G. isimli bebeğini darp ettiğine dair kamera kayıtları bulunduğu anlaşılmıştır. Hastaneye getirilen bebek C.G.’nin doktor raporunda kafasında travmaya bağlı yaralanma olduğu bildirilmiş, hastanede tedavisine başlanmıştır. Olayın şüphelisi Y. G. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış ve adli süreç başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi. 

"BENİ MUTFAĞA GÖNDERİYORDU, O SIRA ÇOCUĞU DÖVÜYORDU"
Anne Semra Göç, bebeğinin eşi tarafından şiddet görmesi üzerine konuştu. Eşinden şüphelendiğini ancak inanmak istemediğini aktaran Semra Göç, yaşananları ilk olarak annesine anlattığını söyledi.

Annesinin kendisine “İnsan hiç evladını döver mi” diye sorduğunu söyleyen Göç, “Aradan birkaç gün geçti. Yine dövmediğini düşünmek istedim. Sonra birkaç gün boyunca çocuğun ağlama, çığlık sesini duydum. Beni mutfağa çay ve yemek yapmaya gönderiyordu. O sırada da çocuğu dövüyordu. O dövdüğü esnada kapı deliğinden bakmak istedim. Anahtarı çıkarıp delikten baktım. Çocuğun suratına avcunun içiyle vuruyordu. Birden çok kötü oldum, geri çekildim. Nefes alamadım. Nefesim kesildi. Birden içeri daldım. Dövdüğünü anladığımı belli ettirmedim. Çünkü belli ettirsem çocuğa ve bana farklı şeyler yapabilirdi” ifadelerini kullandı.

Bebeğinin eşi tarafından dövüldüğünü görmesinin ardından annesini tekrar aradığını söyleyen Göç, “Telefonu almamdan şüphelendi. Bende öyle hal hatır sormak için aradığımı söyledim. Anneme o anları görüntüye aldığımı söyledim. Annemden kameralı bir telefon istedim. Televizyon ünitemin altındaki peçeteliğin oraya telefonu sakladım. Kamerayı açtım. O beni çay yapmaya gönderdi. Anlamasın diye telefonu iyice gizledim. Mutfağa girdiğimde bağırma sesleri geldi. Kapının önünde biraz bekledim. Zaten çok da bekleyemedim. İçeri girip bebeği hemen kucağıma aldım. Anlamaması için kendisini suçlamadım” dedi.

GÖRÜNTÜLERİ HASSAS OLMASI NEDENİYLE YAYINLAMIYORUZ

gaziantep yunus göç semra göç cihan göç bebeğe darp bebeğe şiddet gaziantep bebek