Gaziantep'te AKP'li başkana soğuk duş: "Allah şahit, size hakkımı helal etmiyorum"

TAKİP ET

Gaziantep İslahiye ilçesinde market açılışına katılan AKP İlçe Başkanı Mehmet Aslan, bir vatandaşın tepkisiyle karşılaştı. Vatandaş, Aslan'a "Ben hakkımı helal etmiyorum. Öbür dünyada ben hakkımı sizden alırım" dedi.

Seçimlere 1 yıl kalmasıyla birlikte AKP'li yöneticiler sokağa çıkmaya başladı. Ancak AKP'li isimler vatandaşların tepkisiyle karşılaşıyor.

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi Tanzim Satış Mağazası’nın açılışına katılan AKP İslahiye İlçe Başkanı Mehmet Aslan'ın yanına gelen bir vatandaş hayat pahalılığı ve zamlardan yakındı.

"HAKKIMI HELAL ETMİYORUM, ALLAH ŞAHİTTİR"
Vatandaş, "1 torba şeker bin lira olmuş. Türkiye'de bu var, Türkiye'de. Kusura bakma. Ben hakkımı helal etmiyorum. Hakkımı helal etmiyorum. Etmiyorum, etmiyorum, etmiyorum. Sana da etmiyorum" dedi.

İlçe Başkanı Aslan'ın, "Bana da mı etmiyorsun ya?" diye sorması üzerine yurttaş, "Yok, bak, Allah şahittir. Kullar şahittir. Ben hakkımı helal etmiyorum. Öbür dünyada ben hakkımı sizden alırım. Tüm partilerden alırım. Bizi ne hale düşürdünüz?" diye konuştu.

VAN'DA DA YAŞANMIŞTI
Geçtiğimiz gün de AK Parti Van il Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ile bir esnaf arasında yaşanan diyaloğun yer aldığı bir video yayınlanmıştı. Videoda, bir esnaf AK Partili Türkmenoğlu’na “Esnaf olarak perişanız. Şu an bunun yüzde 99 sorumlusu başımızdaki partidir, sizsiniz. Bunun farkındasınız değil mi” diye sormuştu.

 

AKP'li yöneticiye sokakta soğuk duş: Perişanız, yazık ettiniz bize, sorumlusu sizsiniz

gaziantep akp van ekonomi başkan yönetici