Gaziantep'e gelerek çekim yapan Koreli Youtuber, Suriyelilerin saldırısına uğradı "Gaziantep'e gelmeyin" dedi

TAKİP ET

Koreli YouTuber, Gaziantep'e gelerek Vlog çekti. Yürüyüşü esnasında önü bir grup tarafından kesilen Koreli önce para istendi sonrasında fiziki taciz başladı. Saldırıdan yara almadan kurtulan Youtuber "Gaziantep'e gelmeyin" dedi.

Türkiye'de sığınmacı ve kaçaklarla birlikte sayıları belirsizliğini koruyan yabancı uyruklular, Koreli Youtuber'ların bile konusu olmaya başladı.

Zafer Partisi Kayseri İl Başkanlığı'nın paylaştığı videoda, Gaziantep'e çekim yapmak için gelen Koreli bir Youtuber'ın yaşadıkları sosyal medyanın gündemine oturdu.

Gaziantep sokaklarında yürürken birden önü kalabalık bir grup tarafından kesilen Koreli önce neye uğradığını şaşırıyor.

"BİZ SURİYELİZ"
Kendisine Türklerin dostça yaklaştığını sanan Koreli, gruptaki kişilerden "Biz Suriyeliyiz" yanıtını alıyor. Daha sonrasında "money, money" denilerek parası istenen Koreli o anlarda çekim yapmaya devam ediyor.

Korkusu yüzüne yansıyan Youtuber'dan para isteyen Suriyeli sığınmacılar istediklerini elde edemeyince fiziki şiddete başvuruyor.

Olaydan şans eseri yara almadan kurtulan Koreli Youtuber, kanalında "Gaziantep'e gelinmemesi ve çok tehlikeli bir yer olduğunu ifade ediyor.

İşte sosyal medyanın gündemine oturan o görüntüler:

GAZİANTEP VALİSİ'NDEN AÇIKLAMA
Gaziantep Valisi Davut Gül, Koreli YouTuber'ın Suriyeliler tarafından tacize uğradığı görüntüler hakkında açıklama yaptı.


Ümit Özdağ paylaştı: Suriyeli çeteler silahlı soygunlar yapıyor, İstanbul Teksas'a döndü

İslami İlimler Dekanı Erdal Baykan: Suriyelilere misafir değil ev sahibi olduklarını söyledik


koreli youtuber koreli gaziantep gaziantep suriyeliler