Gamze Özçelik'in eski sevgilisi Survivor All Star yarışmacısı çıktı: Mert Öcal ile aşk yaşamış

TAKİP ET

Arka Sokaklar dizisindeki Zeynep rolüyle hafızalara kazınan ve son olarak 2017'de TRT'de yayınlanna Mehmetçik Kut'ül Amare dizisinde rol alan Gamze Özçelik'in eski sevgilisi Survivor yarışmacısı çıktı. Özçelik'in Survivor All Star 2022 sezonu yarışmacılarından Mert Öcal ile bir dönem aşk yaşadığı belirtildi.

Survivor All Star 2022'de Sude Burcu ve Makbule Şakalakoğlu ile aynı anda aşk yaşadığı iddia edilen Mert Öcal'ın, Arka Sokaklar'da Zeynep rolüyle hafızalara kazınan Gamze Öçzelik ile bir dönem aşk yaşadığı ortaya çıktı.

1982 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Mert Öcal, Best Model of Turkey ve Best Model of World yarışmalarını kazandı. Öcal; Yabancı Damat, Doktorlar, İsimsizler, Savaşçı, Arka Sokaklar ve Sen Çal Kapımı gibi yapımlarda rol aldı.

Mert Öcal'ın, geçmişte Arka Sokaklar'ın haşin güzeli Gamze Özçelik ile birlikte olduğunu duyanlar şaşıp kaldı. 2 yıl aşk yaşayan Gamze Özçelik ve Mert Öcal çifti, ilişkilerini göz önünde yaşamayı tercih ediyordu.

O dönem, magazin basınına yansıyan bazı iddialara göre; Mert Öcal, Gamze Özçelik'i eski eşi Uğur Pektaş'tan kıskanmış ve Özçelik'in Arka Sokaklar dizisinden ayrılmasını istemişti. Güzel oyuncu, Mert Öcal'ın isteği üzerine diziden ayrılmıştı.

Gamze Özçelik ve Mert Öcal, ilişkilerindeki problemleri çözemediklerini söyleyerek, sessiz sedasız ayrılmışlardı.

gamze özçelik survivor survivor all star mert öcal sevgili sude burcu arka sokaklar