Galatasaraylı Muslera, "Unutamam" dediği Fenerbahçe anısını anlattı

TAKİP ET

Galatasaray'ın efsaneleri arasında yer edinen Fernando Muslera, "Unutamam" dediği anısını açıkladı. Muslera, en özel anının Kadıköy'deki şampiyonluk olduğunu söyledi.

Galatasaray’ın Urugyay'lı yıldız kalecisi Fernando Muslera, GSTV’ye konuştu. 2011’de ilk imzasını atarken İstanbul’da bu kadar kalıcı olacağını düşünmediğini söyleyen Muslera, en unutulmaz anını açıkladı.

Galatasaray'da olmaktan çok mutlu olduğunu belirten Muslera, unutamadığı bir anısını anlatırken "İlk sezonumda Manisa maçında penaltı kazandık. Taraftar beni istiyordu. Fatih Terim'e baktım 'Git kullan' dedi ve gole çevirdim. Kariyerimdeki tek golüm. Keşke hep penaltı kullanabilsem" dedi.

KADIKÖY’DEKİ ŞAMPİYONLUK
Sarı-kırmızılıların kaptanı yaşadığı şampiyonluklar arasında en unutulmaz olanını sorusuna "Fenerbahçe'nin sahasında şampiyon olduğumuz andı. Kadıköy'de biz kutlama yaparken ışıkları kapattılar. Ama bu bizim eğlenmemiz için harika bir ambiyansa dönüştü. En iyi sezonum ise 2015'te üç kupa kazandığımız sezondu" diye konuştu.

EN KÖTÜSÜ BU SEZON
En kötü anısı olarak Muslera "Ayağımın kırıldığı zamandı. Aynı yıl annemi de kaybettim. Ama Galatasaray içinse en kötüsü bu sezon" ifadelerini kullandı.

muslera fenerbahçe kadıköy galatasaray futbol spor