Galatasaray yönetiminde yer alan Metin Öztürk, anlaştığı teknik direktörü açıkladı

TAKİP ET

Galatasaray'da başkanlık seçimini kazanan Dursun Özbek'in yönetim listesinde yer alan Metin Öztürk, anlaştığı teknik direktörü açıkladı.

Galatasaray'da başkanlık seçimleri tamamlandı. 2208 oy alan Dursun Özbek, 2073 oyda kalan Eşref Hamamcıoğlu’nu geride bırakarak Sarı Kırmızılıların 39. Başkanı oldu.

Dursun Özbek ile birleşme kararı alarak adaylıktan çekilen Metin Öztürk, yer aldığı listenin seçimi kazanması sonrasında açıklamalarda bulundu.

Hürriyet'te yer alan habere göre kendisi başkan olsaydı Okan Buruk'u takımın başına getireceğini belirten Öztürk, "Ben gelseydim tercihimiz Okan Buruk'tu. Şu anda başkanımız Dursun Özbek ne derse o olacak" ifadelerini kullandı.

"ŞAMPİYON OLACAĞIZ"
Öztürk, "Birleşme hamlesini yapan Dursun Özbek'ti. Eşref Hamamcıoğlu ile beraber seçime hazırlanıyorduk. Dursun başkan bizim doğal liderimiz. Bundan önceki dönemde projelerde biz Dursun Özbek ile istişare ediyorduk. Mevcut yönetim döneminde bu projelerin altyapısı hazırlandı. Burada sadece bize yola devam etmek gerekir. Biz istedik ki Galatasaray'ın üzerindeki kara bulutlar dağılsın. Biz Eşref Bey'in de bizimle birleşmesini istedik ama olmadı. İddiamız aynı şampiyon olacağız. Projelerimiz ve inancımız kuvvetli." dedi.

galatasaray metin öztürk teknik direktör fatih terim okan buruk