Galatasaray Torreira'nın bonservisini belirledi

TAKİP ET

Galatasaray forması ile geçen sezon ortaya koyduğu performansla harikalar yaratan Lucas Torreira, Lazio'nun yoğun ısrarları sonrası kulüple masaya oturdu. Uruguaylı orta sahayı kaybetmek istemeyen sarı-kırmızılı yönetim, resmi teklif gelmesi durumunda Lazio'ya kapıyı 30 milyon eurodan açacak.

Galatasaray'ın sezonun en etkili performanslarından birini sergileyen Lucas Torreira için İtalyan ekibi Lazio'nun ısrarı devam ediyor. Uruguaylı yıldız, Lazio ile görüşmelere başlarken, sarı-kırmızılılar ise oyuncunun bonservisi için 30 milyon eurodan başlayacak bir pazarlık yapmayı düşünüyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre, Galatasaray, Leandro Paredes transferinde olumlu bir sonuca yaklaşırken Lucas Torreira'dan kötü bir haber aldı. 27 yaşındaki ön libero, Lazio ile görüşmelerde bulundu.

Lucas Torreira'nın Galatasaray'dan ayrılmaya sıcak bakmadığı biliniyor ve bu durum transfer sürecinde belirleyici bir rol oynayacak. Galatasaray yönetimi ise Lazio'nun resmi bir teklif yapması durumunda 30 milyon eurodan başlayacak bir bonservis bedeli talep edecek.