Galatasaray taraftarları kombine ve localara hücum etti, Galatasaray kombine ve loca fiyatları

TAKİP ET

Galatasaray'da kabus gibi geçen sezonun ardından, taraftar ve kulüp yönetimi arasında soğuk rüzgarlar esmişti. Dursun Özbek'in küçük bir farkla başkanlık koltuğuna oturması Okan Buruk'un takımın başına getirilmesi ve transferlerin başlamasıyla taraftarlar kombinelere hücum etti.

Galatasaray taraftarları geçen sezonu unutmak istiyor. Kulüp yönetimin değişmesi, teknik direktör Lorent'in gönderilip yerine Okan Buruk'un getirilmesi ve Abdülkerim'in Fenerbahçe'nin elinden alınması hamleleri taraftarlarda olumlu etki bıraktı.

Bu yıl takımlarından umutlu olmak isteyen sarı kırmızılı taraftarlar kombine biletlere yoğun ilgi gösteriyor. Ali Sami Yen Stadyumu'nda yeni sezon öncesi yerlerini ayırtmak isteyen komnbine ve loca sahiplerinin 4 Temmuz 2022 tarihine kadar "Yenileme hakları" bulnuyor. 

4 Temmuz tarihine kadar kombine ve loca uzatma işlemleri yapılmazsa, boşa çıkan koltuk ve localar için genel satışlar başlayacak. 

YÖNETİMİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
Teknik direktörlük görevine Okan Buruk'un getirilmesi camiada olumlu etki bırakırken, imza sonrasında 4 bine yakın taraftarın kombine biletlerini uzattığı belirtildi. Buruk'un imzası sonrasında sadece yenileme bedeli olarak 20 milyon TL'nin üzerinde kasaya sıcak para girdiği belirtiliyor. 

HEDEF 10 MİLYON EURO'LUK GELİR
Artan kurdan dolayı transfer yapmakta ve yüksek maliyetlerin altına girmekte zorlanan Galatasaray yönetimi, kombine satışlarından yaklaşık 10 milyon Euro'luk gelir bekliyor.

LOCALARDA FİYATLAR UÇUYOR
Habertürk'ün haberine göre, özellikle loca satışlarından büyük gelir bekleyen Sarı-Kırmızılılarda kale arkasındaki localarda 1 koltuğun 85 bin liradan başlıyor. En az 10 koltuğun olduğu localarda sahanın ortasına gelindiğinde bu rakam koltuk başına 250 bin liraya kadar çıkıyor. Locasını yenilemeyenler durumunda 27 adet için şimdiden ön rezervasyon bile alındı. Özbek yönetimi hem loca hem de kombine satışlarından 150 ila 200 milyon TL gelir elde etmeyi hedefliyor.

galatasaray kombine kombine fiyatları galatasaray loca fiyatları